Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Borítékolási munka hátrányai,...

Borítékolási munka hátrányai, előnyei?

Figyelt kérdés
Mennyi időt igényel egy napomból a munka elvégzése? Föállás mellett inkább ne vállaljam el?
2011. júl. 15. 00:12
 1/3 anonim válasza:
Egyszer próbáltam.Látni se akarom a DM-es szórólapokat...Ha folyamatosan csinálod,akkor belejöhetsz.Én kb.6 óra hossza alatt csinálhattam meg 1024-et azt hiszem,és darabárban volt.Nem fizet túl jól szerintem.Ráadásul egész nap a gépek zaját kellett hallgatni...és 1 darab boríték az tartalmazza azt,hogy megcimkézed,belerakod amit kell(esetleg ha olyan,akkor hajtogatod).Azt te döntsd el,hogy be tudod-e vállalni főállás mellett
2011. júl. 15. 01:02
 2/3 anonim ***** válasza:

A 90%-uk átverés, semmit ne fizess előre, és utólag sem.

Ha egy fillért is kérnek, hagyd a fenébe.

2011. júl. 15. 06:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Borítékolási "munka": adj fel ugyanolyan hirdetéseket, mint amilyenre jelentkeztél, vedd meg(!) a "tájékoztató anyagot", és a "leírást", amit majd árulni fogsz, több szinten keresztül.

Előnye: kényelmes.

Hátránya: nem keresel vele pénzt.

2011. júl. 15. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Internetes/otthoni munka?

Sajnos egészségem miatt ilyen munkákra "szorulok". Egyszerűen a környékünkön nincs olyan hely ahova felvesznek mozgássérülteket. Tud valaki, valami megbízható munkát? Sajnos rossz tapasztalatokkal rendelkezek a netes munkáról. Én tényleg valódi munkát keresek, pénzt akarok kapni a munkámért.

Van-e valós otthoni munka?

Tudom hogy már sokszor volt fent ez a kérdés de hátha azóta rábukkant valami jóra:) Szóval anyukám otthon van Down-szindrómás hugommal, és jó lenne valami kis kereset hogy egy kicsit könyebben élhessenek.Szóval esetleg valaki ismer valami valós otthoni munkát?

Ha azonnal munka kellene hova mennél?

Tehát ha nem lenne időd az e-mailt elküld-visszahívást vár-bemegy állásinterjúra procedúrára. Hova mennél be az önéletrajzoddal? Pláza? Egyszerű boltok? Irodaház?

Borítékolási munka, igaz?

"Otthoni dolgozókat keresünk borítékolási munkára. A munkaidő kötetlen. Kereseti lehetőség: 95.000 Ft/hó. Kérje ingyenes, részletes tájékoztatónkat bizalommal, válaszborítékot mellékelve. Express Work Europa, 1144 Bp., Remény utca 34-36" Valaki próbálta már? miről...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!