Tapasztalatok a gépelő.hu-val kapcsolatban? Érdemes belevágnom? Nem csak kamu ez is?
Szerintem nem lehet megbízható az a cég, akinek eleve helyesírási hibák vannak a legépelendő szövegükben.Hanganyag mellett volt írott is.A kávéházi beszélgetés hangminősége ramaty.A riportot úgy kell leírni szerintük, ahogy az a férfi beszél.Az a férfi nem tud szépen magyarul.Volt ilyesmi is, hogy :"hassák"-valami elyesmi, már pontosan nem emlékszem.Tele volt izé, hogy is mondjam, öööö-vel, ezeket szó szerint kellett volna írni.Anyám.Én azt gondoltam, hogy szépíteni kell rajta, mivel ilyet nem írunk, hogy izé, hogy is mondjam, öööööö.Ezért eléggé eltért az írásom az eredeti szövegtől, mivel azt egy gép ellenőrizte.Végül küldtek e-mailben még egy tesztet, 143 kérdést tettek fel, termékek URL-jét kellett tesztlapon leírni, googlében keresgélni, mivel az ő általuk küldött adatok hiányosak voltak és fél óráig töltötte a gép és állítólag az idő is számított.Feléhez érkeztem, mikor is a serverük hibát jelzett és azóta sem elérhető az a teszt.Talán le kellene még egyszer gépelnem a riportot, de az egy szörnyűség!!!!
Szerződést még mintában sem láttam, mikor ki akartam nyomtatni, szintén elérhetetlenek lettek.Srácok én arra gondolok, hogy ez egy olyan oldal, ami a látogatottság után kap pénzt és hát így szereznek látogatókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!