32 éves 6 általánost végzett férfiként milyen lehetőségeim vannak munka szempotjából?
Figyelt kérdés
Vannak betegségeim is, 42%-os rokkant vagyok és a gerincemmel is bajok vannak. Emelnem nem szabad, így a fizikai munka is részben kilőve. Nagyon elvagyok keseredve, mert azt látom, hogy idehaza a nálam sokkal képzettebbek is nehezen kapnak munkát, akkor én mire számíthatok?2015. okt. 15. 06:03
1/15 A kérdező kommentje:
Senkinek nincs ötlete?
2015. okt. 15. 06:31
2/15 anonim válasza:
Kb semmire még kukásnak is érettségi kell de irodai munkához meg alap
3/15 anonim válasza:
Ha szerzel jogsit akkor kamionosnak
4/15 anonim válasza:
kamionos? az nagy fizikai terhelés
A munkaügyi központban próbáld meg, hogy támogassák, hogy befejezd az iskolát + valamilyen OKJ-s tanfolyamot végezhess.
5/15 anonim válasza:
mivel fizikai munka kilove, én vmi irodai asszisztenst tudok elképzelni. ehhez kell érettségi és okj asszem.. pl fogászati asszisztens, jogi asszisztens stb..
vagy valamilyen telefonos munka, diszpécser?
6/15 anonim válasza:
Mit csináltál eddig? Ha jól számolom, lehet kb. 15 év munkatapasztalatod. Azon az irányon lehetne folytatni. Egyébként egyszerűbb adminisztratív munka, ha a fizikai kizárva.
7/15 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy csak 1 év munkaidővel rendelkezem. Eddig főleg segélyből éltem ileltve szüleim segítettek.
2015. okt. 15. 09:02
8/15 anonim válasza:
Akkor fogadd meg a 4-est: menj el a munkaügyibe és ott kérj képzést.
9/15 anonim válasza:
Nálad sokkal képzettebbek azért kapnak nehezen munkát, mert igényeik vannak, és a munka lehetőségek 95%-ánál el sem mennek állás interjúzni. Ha neked bármilyen munka megfelel akár minimálbérért is (mert már annak örülnél ha egyáltalán dolgozhatsz), akkor jó esélyed van munkára. A munkanélküliben tudnak segíteni, van lehetőség beiskolázásra is, ha nem tlaálnak semmit, vannak pár hónapos vagy több féléves tanfolyamok is. Egyik ismerősömnek pl strokeja volt és lebénult a bal keze, és agyi rendellenességeket is okozott nála. Most az egyik városvezetés fizeti, hogy idős embereknek hazaviszi az ebédjét a kifőzdéből (vezetni sem tud szóval helyi buszokon utazva), majd beszélget az idős emberekkel 1-2 mondatot, hogy hogy vannak van e szükségük valamilyen segítségre orvosra stb. Fel a fejjel, ha igazán akarsz dolgozni, jó eséllyel fogsz is.
10/15 anonim válasza:
Konyhai kisegítőt tudnék ajánlani, de ne fekete mosogatónak menj, mert annak a nagy lábosokat kell emelgetnie.Miért nem végezted el legalább a 8 általánost??? Innen kell folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!