David117 kérdése:
Mennyi a bkv-nál a felmondási idő és mennyit/ miket kellene vissza fizetni?
Figyelt kérdés
Autóbuszvezetőként dolgozom a bkv-nál és kiváncsi vagyok a kérdés válaszára. Decemberben kezdtem D-s tanulmányi szerződéssel és Júniusban kezdtem dolgozni sofőrként. D-jogsit, GKI-t itt szereztem. Olyanok válaszát akiknek tényleg van fogalmuk erről, hogy működik.2018. okt. 7. 10:27
1/3 anonim válasza:
Benne van a munkadzerződésedben és a tanulmányi szerződésedben
2/3 anonim válasza:
A D kategória árát,a gki-ét is és a tanfolyamra kapott járulékot plussz az eddíg felvett formaruha értékét. Ha mindezt bruttóban összeadod,elosztod az aláírt szerződés idejével (D kategóriánál azt hiszem csak 2 év,de lehet hogy változtattak) és ezt felszorzod a tényleges szolgálati idöddel,akkor kijön egy szám. Na kb annyi. Közel a millához uram. Úgyhogy inkább tekergesd a kormányt,amíg le nem jár a szerződés. Sajnos vissza tudnak vele élni rendesen,ha valaki hűséget ír alá. Beugró meg ilyenek.
3/3 anonim válasza:
„D” kategória megszerzése: 2 éves tanulmányi szerződéssel
GKI igazolvány megszerzése: 1 éves tanulmányi szerződéssel
Ha idő előtt kilépsz, időarányosan rád terhelik a jogsik árát, illetve a formaruha árát.
A tanfolyam ideje alatt kapott fizetést nem kérik vissza.
Formaruhák ára borzalmasan húzós.
Megközelítőleg ezek az árak:
kabát: 52 857 forint
női hosszú ujjú blúz: 7988 forint
női rövid ujjú blúz: 7327 forint
férfi hosszú ujjú ing: 8432 forint
férfi rövid ujjú ing: 7975 forint
szoknya: 9918 forint
női nadrág: 11 709 forint
férfi nadrág: 13 144 forint
kötött pulóver: 8026 forint
mellény: 6185 forint
nyakkendő: 2514 forint
női kendő: 2984 forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!