Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Aki saját webáruházat üzemelte...

Aki saját webáruházat üzemeltet az maga rakta össze az oldalát vagy szakembert bízott meg?

Figyelt kérdés
Érdemes kitanulni a weboldal készítést, vagy ehhez nagyon profinak kell lenni?

2022. jún. 27. 23:49
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Baromi sokat kell tanulni, hogy mukodo valamit tudj osszetakolni, utana, ha feltorik es megkarositjak az ugyfeleidet, teged fognak perelni. Bizd szakemberre, ha nincs penzed, bereld, van rengeteg ilyen szolgaltatas.
2022. jún. 28. 05:07
 2/3 anonim ***** válasza:

A webshopok 99%-a egy előre elkészített motoron fut pl. Shoprenteren.

Ha egyedi webshopokat akarsz készíteni, az nem "weboldal készítés" és nem csak össze kell kattintgatni a dolgokat, hanem oda komoly programozói tudás kell, ami legalább 4-5 év, mire normálisan kitanulod.

2022. jún. 28. 10:19
 3/3 anonim válasza:

Én magamnak raktam össze, Elementorral egészen egyszerűen megy és biztonságos.

Hosszú távú tervem egy saját magam által írt shop, de ahogy előttem írták, ez több évet jelent, hogy tényleg jól működjön

2022. szept. 14. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!