Dropshipping 17 évesen?
Sziasztok!
Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy a nyári munka által keresett pénzemen ne csak üljek, hanem be is fektessem.
Egyre többet olvasok a dropshippingről, és nyári munka után szeretnék belevágni.
Láttam a Tudatos Vagyon oldalán, hogy egy csomagon belül segítenek elindulni. Én a középsőt választanám, 45 e. forint, és várhatóan heti 100 e. profitot lehet termelni vele a beindulás után.
A csomag tartalma igazából a honlap elkészítése stb., mindenről van benne infó, segítség, de azért érdekelne a hozzáértők véleménye,illetve a jogi buktatók, információk.
Sikerorientált vagyok, felsőfokon beszélek angolul, érdekel a gazdaság, üzlet világa, rengeteget olvasok, feljesztem magam szabadidőmben, az angolon kívül pedig 2 további nyelvet beszélek b2es szinten (olasz, német), és egyet most tanulgatok (francia). Tehát a motiváció, szorgalom meglenne :).
De....
Egyáltalán elkezdhetem?
Hogyan kell így adóznom?
Valaki tud bővebb tájékoztatást adni ezekről?
Előre is köszönöm szépen mindenkinek, és további csodás napot kívánok!
Szerintem probáld meg de számolj azzal is hogy akit be fektetsz azt el is bukhatod
Mindenben meg van a kockázat
Vigyázat, a kérdésben termékmegjelenítés található! :)
Éljen a tévedhetetlen harcos, a "Tudatos Vagyon"...
Ez valami olyan lehet, mint Piszkos Fred a Rejtő regényekben. Vagy az Álmos Elefánt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!