Holland vagy Angol használt ruha. Melyik a jobb és miért?
A kérdés kiírásának időpontja: 01-30 10:01
A válaszok
A hollandok méterjelzése megegyezik a miénkkel, könnyebb méretet választani, viszont nem nagyon hordenek márkás ruhákat. Az angolok márkákban gondolkodnak, így akár dizájnercuccokhoz is hozzájuthatsz fillérekért, viszont általánosságban elég ízléstelenek a ruháik (és valamiért imádják az élénklila színt).
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 01-30 10:22
Angol, méghozzá: Háda Kft. ha neten rákeresel, sok helyen ott vannak, így a hozzád közelebbit meg is találhatod. Akasztós turi, vannak márkásabb ruhák is náluk és vannak olyanok, amiken még rajta az eredeti árcédula. Létezik olyan boltjuk ahol kilóra adják, van ahol darabra :D
Remélem tudtam segíteni!
Ui: a használat előtt azért érdemes kétszer kimosni!
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 01-30 16:58
16:58-es vagyok
Kicsit benéztem a kérdést!
De ha vállalkozást szeretnél indítani, hozzájuk, ha jól tudom lehet csatlakozni és eléggé sokan szoktak náluk megfordulni, főleg a készletcseréknél :D
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 01-30 17:02
A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
A komment megírásának időpontja: 01-31 09:46
Minek a használt ruha? Ha nincs pénzed a Cora és egyéb hipermarket áruházak utánad hajítják az olcsó, de elfogadható ruhákat.
Használt márkás ruha meg számomra elég gusztustalan.
Ha márkás ruhában kell megjelenni, akkor pénze is van rá az illetőnek. Ha meg nem kell divatbemutatót tartani, akkor miért nem jó az, amit az áruházak kínálnak?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-04 13:24
A kérdező kommentje:
Utolsókám, nem a kérdésre válaszoltál!!!! Eredj máshova ugatni, jó? A kérdést sem értetted, de valószínű nem neked tettem fel! Az általad említett helyeken pedig SILÁNY minőségű ruhákat lehet kapni, kb. egy szezont bírnak ki, továbbá a béna kis haverjaid ugyanabban a szerencsétlen ruházatban mennek veled szemben az utcán!! na csá...
A többieknek továbbra is köszönöm a választ!
A komment megírásának időpontja: 02-04 19:11
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!