Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Hogyan lehet egy kutya testétő...

Hogyan lehet egy kutya testétől etikusan megszabadulni?

Figyelt kérdés

Értsd: meghalt a kutyusunk, de én ezt egy kicsit máshogyan fogom fel.

Szerintem nem meghalt, csak elment, és zavar hogy eltemettük.

Úgy értem, lebomlott vlna valahol a teste akár a hátsó kertben vagy ilyesmi.

Remélem nem vagyok ezzel nagyon rémisztő, csak nem bírom ezeket a sintéreket, akik azonnnal hordárba viszik a kutyát, hogy elássák a gödörbe.

Sztem ez így nem túl etikus.

aug. 31. 15:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Például el lehet hamvasztatni és elszórni a hamvait.
aug. 31. 15:49
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Hát nem lebomlott volna szabadon a hátsó kertben, kislány, hanem mindenféle állatok megzabálták volna.
aug. 31. 16:07
 3/23 anonim ***** válasza:
78%
Elment, de a testét itthagyta, arra már nincs szüksége ♥
aug. 31. 16:15
 4/23 A kérdező kommentje:

Igen, én is hamvasztásra gondoltam, vagy vmilyen kíméletesebb eljárásra.

Másrészt meg jó lett vlna róla vmilyen emlék vagy bármi ami fent marad utána.

Jelenleg a gyász ezeket mondatja velem.

aug. 31. 16:16
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Feltételezem, hogy van fénykép meg nyakörv.
aug. 31. 16:17
 6/23 anonim ***** válasza:
39%

Preparáltathattad volna.

Két kis kamera a szeme helyére és még a házat is őrzi tovább.

Ha meg kerekeket is tetetsz a lábaira, akkor sétáltathatod is.😉

aug. 31. 16:32
 7/23 anonim ***** válasza:
75%
Létezik olyan,hogy hamvaiból gyantába öntve ékszert készítenek, vagy egyéb tárgyakat. Vagy a nyakörvből díszt.
aug. 31. 17:04
 8/23 anonim ***** válasza:
66%
Valaki csinált egy portrét egy elhunyt kisállatról, és vágott rá két lyukat, hogy rá lehessen adni a nyakörvét
aug. 31. 17:07
 9/23 anonim ***** válasza:
84%

"Úgy értem, lebomlott vlna valahol a teste akár a hátsó kertben vagy ilyesmi."

Elviselhetetlen dögszag lett volna 100 méteres körben és rengeteg döglégy.

aug. 31. 17:28
 10/23 anonim ***** válasza:
79%
Ültess fölé egy fát, vagy valami szép cserjét. Sokkal jobb érzés lesz úgy tekinteni rá, hogy még így is táplál egy másik életet.
aug. 31. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehet megszabadulni a bolháktól?

Vettem sampont, alaposan megfürdettem a kutyát vele, a fekhelyében lévő lepedőt hypo-s vízben kimostam, meg mindent ahol szokott feküdni.(utána a hypot sima vízzel kimostam a lepedőből), bolhairtó spray-vel befújtam a házát, meg a kutyát is. Ezen kívűl használtam...

Hogyan tudnék megszabadulni ezektől az álmoktól?

Sziasztok! Gyakran álmodok kutyával de nem jó jelentésben.. Gyakran az álmomban rám támadnak vagy hasonló. Ez talán azért van mert egyszer amikor mentünk haverommal horgászni akkor a melletünk lévő ösvényen ott állt egy nagy fekete kutya (hasonlítot a harry potterből a...

Segítség! Van valami módja, hogy megszabaduljuk egy veszélyes kutyától és a gazdájától?

Sziasztok! A háztömbünkben eddig főleg idősekből és fiatal családokból álló, békés lakóközösség élt, egészen egy hónappal ezelőttig. Senkinek nem volt kutyája, mivel egy bérházról beszélünk, azonban egy hónapja új lakó van: egy 20 éves forma leányzó és a lakótársa egy...

Mi a megoldás erre a helyzetre? Senkitől nem akarok megszabadulni.

A barátnőm terhes és azt akarom, hogy költözzön hozzám mert tágas a ház és jobban elférnénk mint náluk. Csak annyi a baj, hogy gyerekkorában megharapta a kutyájuk és azóta fél tőlük, nekem meg van a házban egy dobermann és az udvaron egy bernáthegyi. Mindkettő kedves,...

Kiskorom óta félek a kutyáktól, hogy bírnák megszabadulni a félelemtől?

Minden úgy kezdődött, hogy kb. 7 éves voltam és átmentem a haveromékhoz. Nekik volt egy magyar vizslájuk egyik hülyegyerek is ott volt és b*sztatta a kutyát (egyébként vadászkutya volt) aztán a kutyát valahogy a hülyegyerek rám uszította nem volt időm menekülni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!