Gazdagréti állatkínzóról vélemény?
,, Egy gazdagréti nő kidobta az 5. emeletről jack russel terrier kutyáját, mert állítólag megharapta a gyerekét ''
Olvastam pár helyen a kommenteket is, és írták, hogy a nő csak ösztönösen cselekedett, meg hogy milyen dolog az hogy egy rohadt kutyát többre tartanak mint egy embert......
Engem felháborított az eset, de még az is hogy ezt a közveszélyes szukát még nem rúgták ki az óvodából ahol dadaként dolgozik......
2-es - a kutya élete pont olyan értékes, mint egy emberé! - ha nem értékesebb, mint ebben az esetben a két rohadt alkoholistáé! Ráadásul a nő hazudott - a kutyus nem harapta meg a gyereket, ez csak egy kifogás volt, de ha megharapta volna, akkor is az ember a hibás - soha nem az állat!
Téged kellene kivágni az ablakon!
mi az, hogy hatalomféltés? te láttál már élőben kutyát???
ritkán találkozni ilyen undorító emberrel, mint te...
ha téged kibsznak az ablakon, az sem lesz emberkínzás, sőt, gyilkosság sem, hiszem egyből megdöglesz
te szerencsétlen elmebeteg, az a nyomorult állat még sírva, kínok között pár méteren keresztül vonszolta magát, és csak jóval később pusztult bele a sérüléseibe
nem mellesleg a rbanc gyerekét nem is bántotta kutya, érdekes mód sehol semmilyen kórházi feljegyzés a két órás összevarrásról
bár szerintem te csak provokálni akarsz minket, ami továbbra is a beteges felfogásodat és sötét élettelen lelkedet igazolja...
A nő gyermekén érdekesmód semmi sem látszik a történtekből.
A kutya pedig nem döglött meg. Órák múlva hívtak ki hozzá egy állatorvost, mert a bokorban nyüszített. Szerinted addig hogyan érezhette magát kedves provokáló?
12 nek!
A franc egye meg hogy anyád nem védekezett!!! Most egyel több fattyú él a világon. Az ilyenekből Szultán idejében heréltet csináltak, és szépen lenyugodtak.
Másokat meg ne minősíts, hogy hogyan tartja a kutyáját, mert állítom sokkal jobb életük van az én három 50 kg kutyáimnak bent a lakásban! Lennél te sok helyen kutya ahol ( nálunk ) nyáron megy nekik a légkondi télen meg a fűtés, pedig megsúgom neked kertesben lakunk. A kutyáim meg köszönik szépen nagyon is jól vannak.
Remélem akkor is ezt mondod amikor téged vagy a fattyadat megmenti egy kutya! De inkább jobb lenne ha visszabújnál anyád se...be!!! Sokkal szebb lenne a világ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!