Van itt olyan akinek egzotikus kisállata van otthonra? Ha igen, mi?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyan kisállatot szeretnék mely nem sok embernek van és megfelel az elvárásaimnak: -Nappali állat legyen -Ne legyen hiper aktív -Jól érezze magát kertesházban -Ne legyen aranyárú a beszerzése(tehát max. 300 ezer) Ha valakinek van tapasztalata az ajánlott...
Magyar, német illetve angol nyelven keresek kutyákkal, macskákkal, egzotikus háziállatokkal illetve kisállatokkal foglalkozó informatív YouTube csatornát. Egyenlőre: Dogumentary, ViralBe, AnimalTube.TV
Az ellést is levideóztam, úgyhogy biztosan anya és fia, de a babamalac még kicsi ehhez nem?! Én úgy tudom, hogy 5 hetes korban kell leválasztani, de ez most Vasárnap tölti be a 3 hetes kort. Egyébként az apamalac természetesen külön van, de az is a saját kölykének aki...
Szeretnék egy házi kedvencet, de ne írjatok kutyát, vagy macskát. Például ilyeneket: Sisakos kaméleon, teknős, vadászgörény. +stb. Azt is, hogy mire van szüksége. 16/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!