Ha van házi kecske, akkor van bolti kecske is?
Figyelt kérdés
jún. 10. 15:12
1/19 anonim 

válasza:

Nem, hanem vadkecske van (amiből háziasították, de egy nyelvtől függően egy csomó hegyekben élő páros ujjú patást szokás "kecskének" titulálni).
2/19 anonim 

válasza:

Csak egy városi irhat olyat hogy bolti kecske.. kész vége ennyi kiégtem
3/19 anonim 

válasza:

#2 Csak egy begyepesedett, savanyú alak ír olyat, hogy "csak egy városi/falusi..." :)
4/19 anonim 

válasza:

Nekem lenézni azért mert falusi valaki és tudja mi az a kecske.
Se nem savanyu nem vagyok se nem begyepesedett.. csak tudom hogy lenézik a Budapestiek a vidékieket.
5/19 anonim 

válasza:

Előbb még városi volt, most már budapesti, természetesen a helyesírásod meg olyan, hogy én inkább azért nézlek le, nem is azért, mert egy bunkó vagy.
6/19 anonim 

válasza:

Majdnem kimondtad, hogy falusi paraszt vagyok.. köszönöm szépen.. itt a bizonyíték. Ennél több nem is kell.
7/19 anonim 

válasza:

Egyikünk se mondott semmit arról, hogy honnan származol, csak te :) Mi csak azt mondtuk, hogy gyökér vagy.
8/19 anonim 

válasza:

De én nem vagyok gyökér.. ezt csak te mondod
9/19 anonim 

válasza:

Én biztos nem mondtam, hogy falusi paraszt vagy. Én mezővárosi paraszt vagyok, csak veled ellentétben nem hülye. Szerintem több disznót és birkát szúrtam le saját kezemmel, mint amennyit te valaha láttál.
10/19 anonim 

válasza:

Hát komolyan, ha én hülye vagyok akkor a döntés a többieké. Szerinted ez a kérdés amit kiraktál azt tükrözi, hogy mennyire tanult és okos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!