Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Goodnature A24 patkány csapdáv...

Goodnature A24 patkány csapdával kapcsolatba milyen a véleményeke?

Figyelt kérdés

febr. 15. 19:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Az jó.
márc. 27. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Kinek milyen tapasztaltai vannak az ilyen ultrahangos rágcsáló riasztókkal kapcsolatban? Van amelyik jó, bevált és valóban működik?

1 éve költöztünk le vidékre és örököltünk egy cicát. Én nem igen vagyok olyan típus, aki kiengedi a cicáját - sajnos itt is van forgalom, az enyémeimek meg városi p.csák! :D - de viccen kívül én jobban szeretem, ha a cica bent van v. kifútón belül. A lényeg a lényeg,...

Mennyibe kerül egy patkány az állatkereskedésben? Szinte állandóan vannak eladók? Lent lenne még néhány kérdésem a tartásukkal kapcsolatban.

Korábban volt egy dzsungáriai törpehörim, és most patkányt szeretnék. Ugyanúgy esznek a rendes tápon kívül zöldséget és gyümölcsöt? Kell valamire extrán odafigyelni? A neten 1500 ft-ért láttam kölyköt. Az állatkereskedésben drágább, ugye? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban? Nagyon ijesztő

Patim egyik pillanatról a másikra nagyon beteg lett:( Oldalra dől,már ugyis jár:( vagy mintha elfogyna az ereje csak ledől az oldalára és fekszik:( Voltam vele orvosnál,kapott szurit,még csütörtökön is fog kapni egyet. Könyörgöm vki irjon,nem akarom elvesziteni:( Még olyan kicsike,3 hónapos:(

Valaki segítene patkány etetésével kapcsolatban?

Egy segítőkész,hozzáértő ember össze tudná nekem állítani egy patkány egy heti éthlapját?(4hetes pati) naggyon köszönöm:)))))))) Már én is próbálgattam,de sehogy sem jött ki a tökéletes:/

Pár kérdés a patkányommal kapcsolatba, válaszolnátok nekem? Többi lent. : )

1. Mostanában nem nagyon mozog, sokat alszik, miért? 2. Ma amikor elbóbiskoltam az ágyon ott volt mellettem, és odapiszkított az ágyra ( Kaki, pisi ) lehet hülyének néztek, de én arra gondoltam hogy lehet azt hitte hogy meghaltam, és megijedt... 3. mennyit...

Tudtok jó tippeket csuklyás patkány tartással kapcsolatban?

Nagyon szeretnék egyet, tesóm tudna is nekem intézni fiatalon és olcsón.Léci segítsetek..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!