Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen kisállatot javasolsz...

Milyen kisállatot javasolsz 10 éves kislánynak lakásba, amit ki is lehet venni, és igényli/elfogadja a törődést?

Figyelt kérdés

Mi is a szülők foglalkoznánk vele, és kutya macska nem.

Jelenleg nincs más állat. Régebben papagájok voltak, de azzal is inkább a kizárás irányában vagyunk, mert szépek voltak meg aranyosak, de inkább olyat gondolunk, amit jobban meg lehet fogni, jobban kötődik az emberhez.

ápr. 30. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

En megertem, ha valaki nem akar kutyat. Ugy, hogy nekunk van. Naponta setaltatni, foglalkozni vele, ha utazos csalad vagytok es nem tudjatok magatokkal vinni mindig, akkor a felugyeletet megoldani…

8 oras munka, haztartas es gyerek mellett ez igy sok. Nekunk legalabbis, alig gyozzuk. Es a kutyapanzio is tok draga, tolunk messze is van, de csak oda tudjuk vinni, ha kell.

Csomo plusz logisztika, amit oszinten szolva mar en se kivanok, hiaba imadom a kutyat, de konnyebb lenne nelkule, be kell vallanom.

Persze, a gyerek szereti…simogatni napi ketszer. Es vege, ki is merul itt a sztori. Na ezert aztan tokre nem eri meg kutyat venni/ befogadni.

ápr. 30. 19:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Valaki remekül levezette, hogy a hüllő miért is lenne ideális választás, és azzal engem teljesen megvett. Persze akkor sem vennék azt, de cak mert félek tőlük :D
ápr. 30. 19:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A patkány jó lehet. Társas állat, ezért minimum kettő kell. Jól kézhez szoktathatók, akár játszanak is az emberrel. A rövid élettartamuk szerintem ebben a helyzetben előny, mert a gyerek gyorsan nő és gyorsan változik mi érdekli. Viszont érdemes megtanulni a testbeszédét, kommunikációját, mert ha nincs rendesen kezelve nem lesz barátságos.
ápr. 30. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
13, pontosan. Nálunk 3 volt, most nyulazik a gyerek, meg degui vannak. De ha ezek elpusztulnak, azt mondta megint patkány. Más kategória🤷
ápr. 30. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Egy csimpánz vagy, egy bonobó lehet olyan okos mint egy 10 éves embergyerek?

Egy átlagos csimpánz valamivel okosabb egy 4 éves gyerektől!! Egy átlag ember IQ szimtje 100, viszont olyan emberek is vannak akiknek 200-at is eléri!!!! Csimpánzok között előfordolhat hogy, ilyen géniuszok születnek?? Remélem érthetően meg fogalmaztam!! 😃

Szerintetek milyen állat illik hozzám?

10éves vagyok, szeretem a madarakat, kutyákat stb. Nem vagyok rózsaszín stílusú! Kíváncsi vagyok a válaszaitokra, írjatok!

Vajon van rá megoldás hogy apámék elengedjenek 20:00-áig?

és ha van is rá megoldás akkor mi az én koromban? Amúgy 10 éves vagyok

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!