Milyen kisállatot javasolsz 10 éves kislánynak lakásba, amit ki is lehet venni, és igényli/elfogadja a törődést?
Mi is a szülők foglalkoznánk vele, és kutya macska nem.
Jelenleg nincs más állat. Régebben papagájok voltak, de azzal is inkább a kizárás irányában vagyunk, mert szépek voltak meg aranyosak, de inkább olyat gondolunk, amit jobban meg lehet fogni, jobban kötődik az emberhez.

válasza:En megertem, ha valaki nem akar kutyat. Ugy, hogy nekunk van. Naponta setaltatni, foglalkozni vele, ha utazos csalad vagytok es nem tudjatok magatokkal vinni mindig, akkor a felugyeletet megoldani…
8 oras munka, haztartas es gyerek mellett ez igy sok. Nekunk legalabbis, alig gyozzuk. Es a kutyapanzio is tok draga, tolunk messze is van, de csak oda tudjuk vinni, ha kell.
Csomo plusz logisztika, amit oszinten szolva mar en se kivanok, hiaba imadom a kutyat, de konnyebb lenne nelkule, be kell vallanom.
Persze, a gyerek szereti…simogatni napi ketszer. Es vege, ki is merul itt a sztori. Na ezert aztan tokre nem eri meg kutyat venni/ befogadni.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy átlagos csimpánz valamivel okosabb egy 4 éves gyerektől!! Egy átlag ember IQ szimtje 100, viszont olyan emberek is vannak akiknek 200-at is eléri!!!! Csimpánzok között előfordolhat hogy, ilyen géniuszok születnek?? Remélem érthetően meg fogalmaztam!! 😃
10éves vagyok, szeretem a madarakat, kutyákat stb. Nem vagyok rózsaszín stílusú! Kíváncsi vagyok a válaszaitokra, írjatok!
és ha van is rá megoldás akkor mi az én koromban? Amúgy 10 éves vagyok
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!