Mi mozog a törpenyulak alatt?

válasza:3-nak
A torpenyulak trukkosek, nem látszik rajtuk egyértelműen, hogy milyen neműek.

válasza:

válasza:Jó lenne tudni, hogy tényleg lány-lány párosítás-e, az is lehet, hogy benézte a kedves rokon.
Ezen felül, hiába egyneműek, ivartalanítani kell őket, különben elég nagy valószínűséggel valamilyen jó kis gennyes méhgyulladást, vagy ivarszervi daganatot összeszednek, és akkor már a nyuszi élete is veszélyben van, meg drágább az egész művelet.
Kisnyulak:
Tudni kéne ki a mama nyuszi, és őt külön tartani a picikkel. Alapvetően naponta 2x szoptat, nem igényelnek nagy gondozást a picik a mama részéről.
Tiszta kézzel azért meg kéne nézni a fészket, mert simán lehet benne sajnos elpusztul nyuszi, és ahogy bomlik a kis teste, nem csak büdös lesz, de fertőzi a többit.
Kb. 10-12 naposan elkezdenek majd kijönni a fészekből, 6-8 hetesen választhatók le a mamáról.
Nyulak tartásáról előzetesen tájékozódtatok?
Mit esznek?
Mennyit?
Mekkora helyen vannak?
Oltásaik vannak?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Faluban élek.Pár nappal ezelőtt a szüleim kihozták a régi házinyulunk ketrecét.Azt hittem a kotlós csirkét akarják beletenni mert abba szokták mióta nincs benne semmi.De ma reggel névnapom alkalmából arra keltem fel,hogy egy fekete holland törpenyuszit tartanak a...
A törpenyulam tökmagot evett és nem tudom hogy mit kell ilyenkor csinálni. Mivel tudnám úgymond kiszedni kitisztítani a gyomràt?
Mondják hogy minden nap engedjem ki. Már megvan a nyuszi 2 éve. Ryuknak hívják oroszlánfejű törpe nyúl,és hiába nyitom ki a ketrecet,nem jön ki. Ha kiveszem,körbeszaglál,és viszaugrik. Na akkor bezárom a ketrecet,erre felugrik a tetejére és ül ott. Még a bilizést se...
Az erkély fűtetlen.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!