Mi a velemenyetek a Sera marin Biotop Cube 130 komplett tengeri akvárium szettről?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem volt még édesvízi akváriumom sem... Tudom, hogy összességében a tengeri akvarisztika nem annyira kezdőknek való, hanem inkább haladóknak vagy profiknak. Azonban én jó ideig csak egyetlen akváriumot szeretnék, pont azért, hogy azért 100%-ig felelősséget tudjak...
Most inditottam egy 64 literes tengeri akvariumot ha bevalik egy nagyobbra cserelem .Egy kis tanacsot vagy bevalt modszert korallok jol tartasara etetesere .Milyen vitamint es eleseget ajanlatok .Fűkorall es xenianak.
Komolyan,ha valaki nem takarítja ki a tengeri akváját,akkor ez történik?Nincs tengeri akváriumom,de ez ledöbbentett.
Körübelül mindennel együtt mennyibe kerül? Úgy értem teljesem berendezve stb.
Üdv nem vagyok benne biztos hogy milyen teljesítményű pumpára lenne szükségem egy 200 literes akvárium hoz 1-1.5 méter magasságba kene a technikai tartályból fel nyomni a vizet . Hány liter per órás pumpat keressek ?elsősorban külső pumpát keresek ami nem a vízben van...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!