Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi a velemenyetek a Sera...

Mi a velemenyetek a Sera marin Biotop Cube 130 komplett tengeri akvárium szettről?

Figyelt kérdés
Ez a kocka mennyire mutatós, vagy inkább jobb a szokványos téglatest akvárium forma?
2019. nov. 7. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
igen
2019. nov. 7. 20:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Elsosorban a fo kerdesre varok valaszt, de koszonom, hogy hozaszoltal.
2019. nov. 7. 21:58
 3/5 Agonoize ***** válasza:
100%
szerintem érdemesebb lenne nagyobb akváriumban gondolkoznod ha már tengerit szeretnél és szerintem a szettek felejtősek mint édesvízi akváknál mint tengeriknél.
2019. nov. 10. 14:18
 4/5 srác980123 válasza:
Én is a napokban nézegettem ezt a szettet.Néztem videókat róla és olvasgattam kicsit.Sokkal olcsóbban össze lehet állítani egy ekkora méretű tengeri akváriumot.
2019. nov. 13. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
A Sera biocube egy szemét.
2020. aug. 27. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Tengeri akvarisztika! Milyen halat kéne tartanom teljesen kezdőként?

Nem volt még édesvízi akváriumom sem... Tudom, hogy összességében a tengeri akvarisztika nem annyira kezdőknek való, hanem inkább haladóknak vagy profiknak. Azonban én jó ideig csak egyetlen akváriumot szeretnék, pont azért, hogy azért 100%-ig felelősséget tudjak...

Tengeri akvarium lagy korall tartasrol?

Most inditottam egy 64 literes tengeri akvariumot ha bevalik egy nagyobbra cserelem .Egy kis tanacsot vagy bevalt modszert korallok jol tartasara etetesere .Milyen vitamint es eleseget ajanlatok .Fűkorall es xenianak.

Ez most komoly?

Komolyan,ha valaki nem takarítja ki a tengeri akváját,akkor ez történik?Nincs tengeri akváriumom,de ez ledöbbentett.

Tengeri akvárium bohóchalakkal!?

Körübelül mindennel együtt mennyibe kerül? Úgy értem teljesem berendezve stb.

Tengeri akvárium hoz pumpát?

Üdv nem vagyok benne biztos hogy milyen teljesítményű pumpára lenne szükségem egy 200 literes akvárium hoz 1-1.5 méter magasságba kene a technikai tartályból fel nyomni a vizet . Hány liter per órás pumpat keressek ?elsősorban külső pumpát keresek ami nem a vízben van...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!