Dél Magyarországon hol lehet szivárványos- és tűzcsellét beszerezni?
Figyelt kérdés
Kerti tóba szeretném őket telepíteni. nagy része fél m mély egy része 1 m mély kb.2024. dec. 31. 15:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Magyarországon vannak szivárványos lépcsők?
Eddig még sehol nem láttam.
Jobboldaliak. Támogatnátok a meleg házasságot? Feltéve, ha a szivárvány mozgalom leáll Magyarországon.
Tehát engedjük őket házasodni. Cserébe nincs pride, nincs semmiféle nyomulás. Úgy kell viselkedniük, mint egy normális ember. Nem hirdethetik, hogy hű de jó én más identitású vagyok. Mi ez, ha nem win-win helyzet? Mintha egy hosszú háború után békét kötnénk.
Magyarországon el fogunk jutni odáig, hogy a televízióban ha egy videoklipben szivárvány van az égen, azt majd cenzurázni kell?
Mondván, hogy lmbtq népszerűsítése, ami bírsággal jár. Csak mert Oroszországban már ez megtörténik.
A jövőben lehetséges Magyarországon olyan párt, ami önkényuralmi jelképek közé sorolná a szivárvány zászlót?
"Az önkényuralmi jelkép a magyar jog szerint olyan jelkép, amelynek használatát törvény tiltja, s amelyek a következők: horogkereszt, SS-jelvény, nyilaskereszt, sarló-kalapács, ötágú vörös csillag vagy ezeket ábrázoló jelképek." Mi Hazánkból kinézném.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!