Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit csináljak ha túl sok a...

Mit csináljak ha túl sok a halam? Nincs kinek adni, kereskedés sincs a környéken. Ha lenne is, 40 percre és annyit nem utazok.

Figyelt kérdés
Megölni sajnálom őket, de túl van telepítve már az akvárium.
okt. 27. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Írd ki egy helyi zero waste csoportba.
okt. 27. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Engedd be őket egy folyóba.
okt. 27. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
12%
Vannak házi kedvencek, akiknek kell a táp. Ha egészségesek, szerintem hálásak lenné ek értük
okt. 27. 18:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem merném a kutyámnak adni őket.
okt. 27. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Azt már hallottam hogy vidéken nincs Google, de ezekszerint se Facebook, se Jófogás.:)
okt. 27. 18:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Már egy hónapja kiraktam hirdetésben, de senki nem írt. Egy valaki, aki elvárta volna, hogy egy órát én vezessek csak oda,mert neki nincs autója. Amúgy ez nem Magyarországon van, nem ott élek.
okt. 27. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
15%
oh, akkor bocs hogy tahó voltam please!
okt. 27. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
26%

Már írtál ki ide is vagy 2x kérdést ezzel kapcsolatban..

Összegezve; nem kellenek senkinek, nem viszed el boltba, megölni/szabadon engedni nem akarod őket. Várj a csodára akkor továbbra is.

okt. 27. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
80%

2-esnek: szabadon engedni őket nagyon felelőtlen és egyáltalán nem ajánlott! Egyes házi kedvencnek halak invazív fajok, azaz ha kijutnak a szabadba akkor teljesen szétrombolják az ökoszisztémát, mivel nagyon el tudnak szaporodni és ez által el tudják venni a táplálékot minden más ott élő faj elől.

A kérdezőnek pedig: Ha nem tudod odaadni senkinek, és már tényleg mindenhol is próbálkoztál, akkor csak az a megoldás hogy egy párat elaltatsz, ha nem akarod hogy az összes meghaljon a romló vízminőség miatt. Általában szegfűszegolajas vízzel szokták a halakat elaltatni, nem éreznek belőle semmit, tényleg olyan mintha csak békésen elaludnának és nem kelnének többet fel, semmi fájdalommal és szenvedéssel nem jár. Youtube-on több videó is van róla hogy ezt hogy szokták.

okt. 28. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!