Tartható-e egy 60 (de inkább 50) literes, sűrűn benövényesített akváriumban ennyi állat?
Boraras urophthalmoides - Türkizcsíkú törperazbóra 6db
Pseudomugil mellis - Törpe mézszínu kalászhal 6db
Danio margaritatus - Galaxy razbóra 6db
Vittina semiconica - Hagymacsiga 2db
Clithon corona - Sárgaöves süncsiga 3db
A víz – a vízmű szerint - pH:7,7 és 10,3 ⁰NK

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Pseudomugil mellis - kopogni fog a fejük az akvárium üvegén. Aprók, de szeretnek gyorsan, sokat úszni. 80 cm kúszótér (standart 112 liter) alatt nem gondolkodnék rajtuk.
#4 Jó nyomon jár, de én szigorúbb lennék: 10-12 példány fajonként, minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Van egy 72 literes akváriumom, a mollyk (fekete, arany-fekete) eléggé megszaporodtak benne, most is van benne egy rakás kis hal. Ismerősi körben néhányat már sikerült elajándékozni, illetve hirdettem neten is korábban, kevés sikerrel. A legközelebbi városban van...
Gondolok itt főleg a közepes és kisebb termetűekre. A nagyok, gondolom zátonyra futnának.
Mindig is elgondolkoztam, hogy a halak hallanak-e?
Én úgy tudtam hogy mérgező a testén lévő tüskék miatt és hozzá érni nagyon veszélyes és az étkezéshez való elkészítése is nagyon nehéz és csak profi séffel lehetséges, az egész világon az egyik legmérgezőbb állat (ilyeneket hallottam) de a youtubeon van sok videó hogy...
Egyes sügérek pont megfelelnek ennek a feltételnek, de van még valami más is? Eddig nem nagyon jártam sikerrel a keresésükben. Nagyjából 100-300 literes akváriumot szeretnék 1 halnak meg csigáknak.
Nagyjából 200 literes akváriumot szeretnét értelem szerűen majd úgy berendezve ahogyan a hal megkívánja. Egy hím és egy nőstény halat szernék majd abból a fajból nem muszáj,hogy szaporodjanakcsak legyen nagyobbacska és hosszúéletű.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!