Ingyen halat hol lehet kapni?

válasza:Egy normális akva 100-150 ezer, és te ingyen szeretnél halat?????
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hekk. Az való neked, de az sincs ingyen😉

válasza:

válasza:Nálam például.
7 és 40 napos hím guppik. A nőstenyek kellenek, de a vérfrissítés jó lenne már az összes hím leváltasával.
Egy rajom van a tavamban télile bent vannak 2-3 akváriumban. Hamarosan már be kell gyűjtenem őket akkor úgy is csoportosülítva lesznek nemek és kor szerint.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Örököltünk nagyszülőtől egy akváriumot, de az ég világon semmit nem tudunk a halakról, nem fogjuk tudni kezelni. Szeretném ingyen odaadni valakinek, csak annyi kellene, hogy el is vigyék (még az akváriumot és az eszközöket is odaadnánk). Ismertek esetleg valamilyen...
Nagyon küzd, sokszor lemegy alulra, megbújik valami levél alatt, próbál normálisan úszni. Egyébként fiatal, eleven, szépen eszik. Kereskedésből került hozzám, fiatal állat. Adtam a vizéhez "betta balsam" névre hallgató akvárium sót és 28Cra felvettem az akksit.
Van egy kis 30l-es akváriumom, és pár hónapja volt egy kis alga problémám, mire kaptam ajándékba egy algázó gébet. Sajnos neki min. 50l kéne, és bár nagyon szeretem, és úgy "tűnik", hogy jól van, tudom, hogy ekkora aksi nem jó neki. Kerekedésbe semmiképp sem szeretném...
250ml easy life ferro-ra lenne szükségem de emag nem forgalmaz, máshol meg több a szállítás díja mint maga a termék. A válaszokat előre is köszönöm! :)
Öcsém hozott a tudtom nélkül halakat az 54 literes aksiba kb fél éve de nem érzik jól magukat és nem is ilyen halakat terveztem. 5 db neonhal, 4db dánió 2db aranysávos páncélos harcsa akiket olyannak szeretném adni akinek kellően nagyobb akváriuma van. Garnélák és 4 db...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!