Kerti tó vízforgató? Csináltam egy csobogót a kerti tavamba egy régi medencénk víztisztítójából. A szűrőt kivettem csak egy csövön csobogtatom a vizet vele. Vízbe van süllyesztve de működik nem ráz. Tényleg biztonságos az ilyen?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 14:01
1/1 anonim 

válasza:

válasza:NEM!!!!!!! Az nem arra való 2000-3000ft-ért már lehet kapni kis csobogót. És az szerintem még mindig olcsóbb mint egy temetés.......
Kapcsolódó kérdések:
Mennyi ideig hagyjam a régi szürő mellett bent az újat míg kialakul abban is baci kultura?
jbl 700-as ast tettem most 112 literes aksiba, jól szűr... levegő nyomása nagy... jelenleg csövekeet tettem össze és üveg felé van a feje h oda nyomja a levegőt.. vannak hozzá kis műanyag csövek nem lehet valahogy szerényembere venni a levegőt? kinti levegővel...
Ha egy új akváriumba átrakom a régi berendezéseket, akkor az biztonságos a halaknak?
Szóval vettem egy új 30 literes akváriumot, ugyanolyan szűrővel, mint a régié. Ha most a régiből mindent átraknék az újba -dekoráció, növények és a szűrőből a szűrőanyag-, akkor a szűrőbacik elegen lesznek az új helyen? Egyedül a talaj más, de a régiben homok van,...
Van gyerekülés ami 15 kg-tól van és 5 pontos övvel?
Nem tudom de nekem nem tűnik elég biztonságosnak az autó övével bekötni, szerintetek ugyan olyan biztonságos? Kicsi vékonyka a kislányom 14 kg-os de elég magas a régi már kicsi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!