Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hol lehet átvenni szemelyesen...

Hol lehet átvenni szemelyesen amit a greenaqua.hu vagy a vizinovenyonline.hu-n vasaroltam?

Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:

A green aqua pl törökbálinton van

[link]

2015. szept. 1. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Szentkirály...

2015. szept. 2. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Az érdekelne szerintetek miért állat az ember a jelenlegi formájában? Én személyesen nem tekintem állatnak az embert, több oknál fogva (művészet,...

Filozófiailag szeretném kideríteni, hogy az embert miért gondoljátok állatnak, az, hogy millió évekkel ezelőtt mi volt, az egyértelmű számomra. Mellékesen kérem a rosszindulati megjegyzéseket elkerülni, köszönöm.

A MEOESZ székhelyén kiválthatom személyesen is a Champion bizonyítványt?

A kutyusom sikeresen teljesítette a HCH feltételeit, és a gyorsabb ügyintézés érdekében gondoltam inkább személyesen adnám le a papírokat, hogy a kupát is át tudjam venni. Lehetséges ez? Előre elutalnám nekik a pénzt, a befizetés igazolását is vinném magammal. Ott ki...

Ha rendelek növényeket a vizinovenyonline.hu-n akkor ők házhoz hozzák vagy postára kell elmenni érte?

Már csak azért kérdezem mert ilyen hideg időkben nem nagyon akarom hogy áljon a postán.Amúgy szerintetek érdemes ilyen hidegben vizinövényeket rendelni (12db-ot) mert jövő héten szeretném benövényesíteni az aksimat és nem nagyon akarok tavaszig várni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!