4-5 vitorláshalnak hány l-es akvárium kell?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, üdvözlök mindenkit! Egy hónappal ezelőtt született meg bennem az elhatározás, mely alapján újra- ezúttal professzionálisabban- bele szeretném vetni magam az akvarisztika világába, mégpedig egy 54 literes, illetve egy 500 liter körüli medencével. Jelenleg...
Lehet lesz egy 200l-es akváriumom,de nem akarok hülyeséget csinálni ezért gondoltam megkérdezem itt.Először is ti milyen aljzatot kéne használnom(folyami homok szerűt,esetleg apró szemcsés...)?Milyen növények a legjobbak?Mennyi dekorációt rakjak be?Miket vegyek?
Utánaolvastam még este és félek, hogy kínzom őket, főleg h az egyiknek valószínűleg hólyagproblémája lehet, de kb 12 órája vannak meg, lehet betegen vettem őket. Tehát valószínű h nem jól tartom őket.
Az egesz egy regebbi butoron van aminek kb 2-3 mm hajlik a lapja, kerdesem vajon hogy egy centi hungarocell biztonsagosan korrigalja ezt hosszutavon?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!