Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 4-5 vitorláshalnak hány l-es...

4-5 vitorláshalnak hány l-es akvárium kell?

Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
70-80 legalább, de a legjobb a 100!
2018. márc. 6. 11:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Ömm én úgy tudom hogy még a 200l is kicsi nem hogy a 80l
2018. márc. 6. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Minimum 150 liter, de 4-5 vitrláshalnak nagyobb hely kell. 250 literes
2018. márc. 6. 12:27
 4/6 A kérdező kommentje:
van egy 350l akváriumom az megfelel?
2018. márc. 6. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Megfelel.
2018. márc. 6. 15:58
 6/6 Salx Narval ***** válasza:
Igen a 350-liter tökéletes, de lehetőleg 1 hím legyen csak, nem biztos, hogy felnőtt korban elviselik egymást. Általában ekkora helyen elvan két hím is a nőstényekkel de én már megjártam egyszer ezért szólok.
2018. márc. 7. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Miért ír a gyártó a belső akváriumi szűrőre nagyobb űrtartalmat, mint amit ki tud szolgálni az eszköz?

Sziasztok, üdvözlök mindenkit! Egy hónappal ezelőtt született meg bennem az elhatározás, mely alapján újra- ezúttal professzionálisabban- bele szeretném vetni magam az akvarisztika világába, mégpedig egy 54 literes, illetve egy 500 liter körüli medencével. Jelenleg...

Hogy rendezzem be az akváriumom?

Lehet lesz egy 200l-es akváriumom,de nem akarok hülyeséget csinálni ezért gondoltam megkérdezem itt.Először is ti milyen aljzatot kéne használnom(folyami homok szerűt,esetleg apró szemcsés...)?Milyen növények a legjobbak?Mennyi dekorációt rakjak be?Miket vegyek?

Állatkereskedésben vettem két kicsi aranyhalat,20 literes akvárium van nekik, pár kis növénnyel minden elektronika nélkül, állatkereskedő mondta...

Utánaolvastam még este és félek, hogy kínzom őket, főleg h az egyiknek valószínűleg hólyagproblémája lehet, de kb 12 órája vannak meg, lehet betegen vettem őket. Tehát valószínű h nem jól tartom őket.

112 literes akvarium alatt hungarocell plusz padlofilc van eleg?

Az egesz egy regebbi butoron van aminek kb 2-3 mm hajlik a lapja, kerdesem vajon hogy egy centi hungarocell biztonsagosan korrigalja ezt hosszutavon?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!