Légpuskával le lehet lőni egy pulykát?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elriasztani nem lehet őket
Villanypásztorunk van így nem tud kiszökni a kutyusunk...De sajnos ritkán előfordul az,hogy a lábunk között szökik ki. Ha ki is szökik, azon nyomban utána megyünk és visszahozzuk....Viszont a szomszédunk megfenyegetett,hogy lelővi a kutyánkat,ha újra meglátja az...
A szomszédom azt élvezi,ha irthatja a verebeket.Össze-vissza lövöldöz,közben a gyerekem meg a mi kertünkbe játszik.Hiába üvöltöm,hogy hagyja abba,élvezi,hogy bosszanthat minket.107-et hívom,akkor foglalkozik vele a rendőrség,vagy kiröhögnek?
Már a 4. galambot fogtam meg amit lelőtt a szomszéd, de elpusztult egyedek is szoktak heverni a kertünkben.
Én még sosem hallottam, hogy a rendőrök utánajártak volna, kinek van légpuskája ilyen miatt.
Sajnos szokása az, hogy lyukat csinál a kerítésen, és elszökik egy pár órára. Ez nyilván valakinek nem tetszett, mert meglőtték légpuskával, egyérütelmüen. A lövedék (amiről tudom, hogy ólom és mérgező) eltávolítható valahogy? Csak mütéttel? Egyetlen lövedéknyi ólomtól is elpusztulhat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!