Ha futókacsát tartok a kertben, az nem tapossa le a palántákat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekunk most lesz futokacsa parunk, csigak ellen. Mar voltak es mi a salatat szoktuk elkeriteni csak, abba szoktak belenni.
Egyebkent beerik a fuvel/csigaval, magokkal.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A konyhakertbe akarok pár futókacsát rakni, de kerítés híján 1m magas raschel hálót gondoltam ideiglenes megoldásként.
Sziasztok. Már régóta szerettem volna kacsát (kettőt, csak ugy tartani őket), es ma meglattam egy fajtát, ami nagyon megtetszett xd futókacsa. valakinek van esetleg? ha igen, tudna véleményt írni? illetve melyiket érdemes vennem? picit, vagy inkabb...
Nemrég költöztem vidékre, volt a telken sok omladozó, patkányfészkekkel teli ól, azokat elbontottam, most kell majd építenem, csak kérdés, hogy mit.. és ólon kívül sem tudom, mire van szükségük, hogy jól érezzék magukat. Esetleges szükséges vakcinázás is érdekel.
Azt olvastam, hogy társas lény, nem szeret egyedül. De azt szeretném tudni, hogy csak egy másik indiai futókacsa a megfelelő társaság neki, vagy ha másfajta kacsákkal van együtt, az is jó?
Sajnos nem volt valami nagy fagy,akár a múlt évben és sok lesz a mesztelencsiga,tavaly mindent megzabáltak a veteményesben,bab,saláta,kelkáposzta...stb Szeretnék 2-3darabot,segítséget szeretnék kérni tartásukkal kapcsolatban :) A válaszokat előre kösz¨nöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!