Vajon hány embert érdekel, hogy Magyarországon most éppen brutális állatmészárlás zajlik?

válasza:

válasza:"Nem, nem kellene megölni ennyi állatot, volt is van is más megoldás."
Ha ilyen önjelölt zseni állatorvos, víruskutató stb. vagy, akkor jelentkezz a Nébihnél zseniális javaslataiddal és győzd meg őket. Vagy azok európai szervezeténél, mert azoknak az ajánlasai alapján vannak a magyar szabályok is.
Én nem vagyok ilyen zseni és ezért elfogadom, hogy a témával foglalkozó szakemberek jobban értenek hozzá, mint én (laikus) - vagyis ha lenne jobb megoldás, akkor azt választották volna.
Amúgy meg megettük volna.
Most legalább majd eszik a magyar répát meg brokkolit. Az amúgy is egészségesebb.

válasza:A fertőzés a hasított körmű állatokat fertőzi, és nem gyógyítható. Más állatra nem veszélyes. Az, hogy most leölnek pár ezer állatot és megállítják a fertőzést, egy kényszer óvintézkedés. Ha nem teszik meg és tovább terjed, akkor lehet nem 5-10 ezret kell leölni, hanem több milliót.
Nem kell a hangulatkeltést csinálni, sem a bűntudatot hogy ártatlan állatok halnak meg. Sajnálatos, hogy 'értelmetlen' a haláluk (hasznosításra nem kerülnek), nem mellesleg ezek haszonállatok amiket azért tartanak hogy leöljék őket.

válasza:Az átlagember, ahogy én is, úgyse tud ez ellen semmit se tenni szóval sz@rok olyan dolgokra, amire nincs ráhatásom.
Ukrajnába embermészárlás zajlik, értük nagyobb kár mint 5000 szarvasmarhát levágni. Érdekes módon ezek mellett is el kell mennem, mert semmit se tudok tenni a háború megakadályozása érdekében.
Az átlagember elvisel és kullog tovább, mert nincs semmi lehetősége változtatni a folyamatokon.

válasza:

válasza:Te értesz az állatorvosi problémákhoz és ahhoz, hogy hogyan folyik a kezelésük nagy méretekben?
Én sem. És nem is szoktam véleményt alkotni arról, amihez nem értek. Lehetne-e másképp? Biztosan, mint minden mást is, de egyelőre ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!