Segítsek kikelni a csibének?
Van egy csibe, ami nem igazán tud kikelni magától. Vagyis nem tudom. Megvan törve a tojás, azon a részen a "burok" is meg van repedve. Kicsit a tojáshéjat leszedegettem, sajnos nagyobb rést kikeléshez nem tudtam csinálni neki, mert úgy tudom, ha a burok nem a csibe által reped meg, akkor elpusztul.
De megböködtem kicsit a csibét, nem mozdul. Csipogni sem csipog.
Mit csináljak vele? Fontos madarakról van szó, egy aranyos fajtából keltetek.
Szeretnék segíteni neki.

válasza:

válasza:

válasza:" A tüdeje megerősödéséhez szüksége van az erőlködésre."
EKKORA MARHASÁGOT!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fürjeket szeretnék tartani a közeljövőben és néhány dologra nem találtam még választ eddig, hátha itt tudna valaki segíteni. A fürjeknek lehet füvet, zöldet adni mint a tyúkoknak? Az olvastam, hogy csanalat összeaprítva lehet nekik adni, de arról nem találtam...
Csibéknek fütő lámpa átlagosan mennyit fogyaszt?
Meddig bírja a tyúk víz nélkül ?? Nem vagyok benne biztos de lehet az állomány nem ivott ma délután 1 óta és reggel kb fél 7ig nem is tud. Kibírják a tyúkok addig? Vagy meg is doglenek addigra? Most sajnos nem áll modomban megnézni mi van velük és nagyon félek megdoglenek reggelre.
Varosi gyerek vagyok (24 eves), 24 eve panelhazban vagyok. Gyulolom, es meg elegeltem. Gyerek korom ota szeretem a farmereket, es az allatokat ( ki ne szerette volna gyereknek a farmeres-lovas filmeket :) ). Nem regiben volt szerencsem egy fel evet dolgozni...
Tehat ma kelt egy pár kiskacsa úgy döntöttem meg az anyjával hagyom őket a fészekben éjszakára. Holnap mindenképp egy ólba helyezem el őket azonban nincs itthon kiskacsáknak való táp. Mit adhatnék nekik? A kukoricadara jó ? Vagy nekik bátrabban lehet adni pépes...
El akarunk menni a kecske simogatóba, de már áthelyezték, és nem találjuk őket:( Jelenleg itt ülünk a szecsuáni takin előtti padon. Eltudjátok mondani az útvonalat a kecskékhez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!