Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » A tyúknak kilátszik a húsa,...

A tyúknak kilátszik a húsa, lesz még ott tolla?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kedvenc csirkémet bántotta a kakas így sajnos a tarkójánál lejött még a bőre is, ez már 2 napja történt azóta gyógyulgat de érdekelne hogy ha begyógyul neki lesz e valaha még tolla?

máj. 3. 10:27
A kérdező szavazást indított:
Lesz tolla
Nem lesz tolla
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha a többi észre veszi csipkedni fogja amíg bele nem hal, a csirkéknél nagyon könnyen elő jön a kannibalizmus
máj. 3. 11:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Olvastam én is ezért figyelem sokszor de 2 nap telt el és nem bántották remélem nem is fogják, a kakast pedig külön zártam el fogom cserélni és amíg meg nem gyógyul nem is hozok másikat
máj. 3. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy kedvenc csirkém megtanítottam hogy jöjjön utánam, de mert ilyen barátságos volt egyik nap arra mentem oda hogy nagyon meg van vetve, szegény bele is halt pedig nagyon szerettem. A többi csirke ölte meg. Egy búbos fejű kopasz nyakú hamuszürke csirke volt. Nagyon szép volt. Remélem a tiédet nem öli meg a többi
máj. 3. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Verve*
máj. 3. 21:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom😔 remélem én is🙏
máj. 3. 23:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Különítsd el őket
máj. 4. 20:27
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Ha a hátán hiányzik,, akkor csak a kakas taposta ki.
máj. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!