1/10 anonim 

válasza:

Egyet sem. Futnék, mint akit pcsán rúgtak!
Akinek gyerekkorában a nagyszülő tartott libákat, az tudja, hogy simán elmennek házőrzőnek is, és nem kötekszik velük. :D
3/10 A kérdező kommentje:
#1 tudom, ezért kérdeztem :D
júl. 6. 09:51
4/10 Thunderfairy 

válasza:

Arról még nem olvastam hogy egy gúnár milyen erős egy emberhez képest. De a hattyú az túd ütni olyat a szárnyával hogy eltörje a kezed-lábad. Ehhez képest kellene összehasonlitani a gúnár erejét hogy legyen reális becslésünk ezzel kapcsolatban.
5/10 anonim 

válasza:

Egyet sem. Nagyon veszélyesek tudnak lenni. Engem egyszer megkergettek, a férjem azt mondta, még soha nem látott engem olyan gyorsan futni.😂
6/10 anonim 

válasza:

nem tudom, 3-4et?
#4 azért ne írjunk már ilyen hülyeségeket, esélytelen hogy kezed, lábad eltörje, még a hattyú sem, ami sokkal nagyobb
7/10 anonim 

válasza:

#6 Ha a hattyú a csőrével odavág, nagyon komoly sérülést okozhat.
8/10 anonim 

válasza:

A gúnár is elég nagyot tud ám csípni a csőrével, már csak azért is, mert neki nem lapos csőre van, hanem hegyesebb.
9/10 anonim válasza:
Egy gúnár hatalmas jószág de soha nem lesz eősebb az embernél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!