Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Városi lakásban lehet tartani...

Városi lakásban lehet tartani konyhamalacot?

Figyelt kérdés
okt. 29. 13:16
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%

Tartani? Tudod egyáltalán mi az? Segítek, csak egy daráló amit a mosogató lefolyójára szerelnek.

Ennyi erővel a WC-t se használhatnád, ha nem.

okt. 29. 13:43
 2/53 A kérdező kommentje:
Én igazi disznóra gondolok. A szó eredeti értelmére amiről a te szerkentyűdet elnevezték
okt. 29. 13:53
 3/53 anonim ***** válasza:
91%

Az igazi disznót soha nem nevezték konyhamalacnak, hiába evett moslékot 😀

Kérdésedből meg lejön, hogy te soha nem voltál még igazi disznó közelében, mert akkor nem akarnál egy fedél alatt lakni egy ilyen büdös állattal, aki maga alá szarik.

okt. 29. 13:58
 4/53 A kérdező kommentje:

Azt az igazi disznót nevezték igy amit annak tartanak.

Ólban tartva te is nagyon büdös vagy.

okt. 29. 14:10
 5/53 anonim ***** válasza:
100%
Mi tartottunk disznót, és soha nem neveztük konyhamalacnak, és még csak nem is hallottam ezt az elnevezést az állattal kapcsolatban, hiába etettük moslékkal is 😀.
okt. 29. 14:17
 6/53 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét nagyszülőmnél voltak disznók és elég sok olyan helyen jártam ahol volt de 1x sem hallottam azt hogy élő disznót konyhamalacnak hívták volna.

Konyha malac az a konyhai hulladék aprító ami a mosogató aljára van szerelve.

Egyébként az állatártást a helyi önkormányzat szabályozza így ott tudsz utána nézni. Ez településenként eltérő.

okt. 29. 14:29
 7/53 anonim ***** válasza:
88%

Nem lehet.

Törpe malacot esetleg tarthatsz házikedvencként. De nem tudom hogy lehet e szobatisztának nevelni.

Ha társasházban laktok, akkor lehet hogy nem engedik meg.

okt. 29. 15:10
 8/53 anonim ***** válasza:
100%

A konyhamalacot arra mondjàk, aki a ételmaradékokat, utóját eszi, hogy ne kelljen a kukába dobni.

A sertéshez, malachoz semmi köze.

okt. 29. 15:40
 9/53 anonim ***** válasza:
100%

A sertést soha nem nevezték “konyhamalacnak”. Utóbbi egy élettelen konyhai eszköz.

És nem, nem tarthatsz lakásban disznót, nem megfelelő tartási körülmény. Nagy eséllyel önkorm. rendelet is tiltja.

okt. 29. 16:55
 10/53 A kérdező kommentje:
5 azt nem ugyanaz ráadásul én végképp nem tehetek arról hogy ti így vagy úgy nevezitek vagy valahogyan nem
okt. 29. 16:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!