A nyúl mennyi idő alatt szokja meg új helyét ?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok , néhány hónapja el kezdtem foglalkozni nyulakkal viszont eddig egy kis nyulam se született és nem tudom az okát. 6 nyulam van abból 4 nőstény és 2 hím. Már sokszor párositottam őket , legtöbbször sikeresen mivel az anyák megálltak. Amikor párositok kb 3...
Eddig még simogatni is lehetett. De most bekattant. Karmolja a kezem, és harap is. A verés nem segített. Nem szoktam állatot ok nélkül bántani, de most megérdemelte. Még jó hogy munkás kesztyű volt rajtam, mert akkorát harapott, hogy így is hagyott rendesen nyomot.
Sziasztok ,van egy Rex fajtájú nőstény nyulam ( nem a törpe fajta) és kaptam ajándékba egy fehér óriás kosorrú nyulat ami hím. Az lenne a kérdésem ,hogy párosithatom e ezt a két nyulat ? Korban mindkettő meghaladja a fél évet ,csak hallottam olyant ,hogyha a hím nyúl...
Gondolok itt arra, hogy adott pénz és energia ráfordításával melyik az ami hasznosabb, még ha nem is pénzben termelik vissza.
Leginkább az lenne a kérdésem, hogy hány nyúllal érdemes nekikezdeni? Hány vérvonalat érdemes csinálni és hogy lehet megoldani, hogy vérfertőzés nélkül szépen működjön a dolog? Pannon fehér nyulakra gondoltam, elsősorban itthonra húsukért. Előre is köszönöm a hozzáértő válaszokat!
Van egy másfél éves anyanyulam, akit elvittem pároztatni egy bak nyúlhoz és ott hagytam egy napig, mert amikor összeengedtük nem igazán akartak párosodni(a bakk akart de a nőstény nem). Másnap elhoztam és akihez vittem azt mondta hogy 2 hét múlva már látszik ha vemhes,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!