Szeretnék otthonra valamilyen hüllőt. Abszolút kezdő vagyok ugyhogy szerintem nem egy királypitonnal kezdeném (? )

válasza:

válasza:További kérdések:
Már 13 éve van 2 görögteknősünk. A kertünkben van egy nagy kifutó nekik, melyen megfelelő hőmérsékletű napokon szabadon mászkálhatnak. Tegnap reggel vittük ki őket. Ekkor még mindketten éltek, mászkáltak stb.. Egy pár óra múlva, mikor rájuk ellenőritünk az egyik...
Kezdő vagyok teljesen, már utánanéztem a hüllőnek amit szeretnék, jobban mondva többnek is mert nem vagyok biztos benne, hogy itthon is be lehet szerezni. Viszont kicsit meg vagyok lőve, hogy hol találom a hivatalos tenyésztőket? Még a terrarisztika boltok honlapján...
Cukormókust hirdettem kemény 2 napig. 60e ft. Csak olyanok hívtak akik kígyó kajának akarták volna megvenni. A süldő patkány 3-5000/5db ahogy nézem. Nem 60e/db. Alapból ingyen is hirdetnek sok állatot, miért nem azokat akarják elvinni kígyó kajának? Miért akarnak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!