Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Szeretnék otthonra valamilyen...

Szili01 kérdése:

Szeretnék otthonra valamilyen hüllőt. Abszolút kezdő vagyok ugyhogy szerintem nem egy királypitonnal kezdeném (? )

Figyelt kérdés
mivel a szüleim kicsit tartanak az egerek és tücskök itthoni tartásától valamilyen növényevő hüllőt szeretnék. esetleg a teknősön kívül van rá lehetőség hogy találok valami leguánt vagy gyíkot ami csak növényel táplálkozik?

2020. máj. 11. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Vegyél gekkót. A teknős sem növényt eszik.
2020. máj. 11. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Na a leguán a lehető legrosszabb kezdő hüllőnek. Még egy tapasztalt embernek is hatalmas kihívást jelent a tartásuk, nemhogy egy kezdőnek. Vitorlásgekkó. Nekik van egy speckó készítmény, amit csak összekeversz vízzel, és kész. Annyi, hogy figyelni kell a páratartalomra.
2020. máj. 12. 22:52
 3/3 Lepitorus ***** válasza:
Vitorlásgekkó!!
2020. máj. 18. 11:22

További kérdések:

Mitől halhatott meg a görögteknősöm?

Már 13 éve van 2 görögteknősünk. A kertünkben van egy nagy kifutó nekik, melyen megfelelő hőmérsékletű napokon szabadon mászkálhatnak. Tegnap reggel vittük ki őket. Ekkor még mindketten éltek, mászkáltak stb.. Egy pár óra múlva, mikor rájuk ellenőritünk az egyik...

Hol lehet a legmegbízhatóbb tenyésztőket megtalálni?

Kezdő vagyok teljesen, már utánanéztem a hüllőnek amit szeretnék, jobban mondva többnek is mert nem vagyok biztos benne, hogy itthon is be lehet szerezni. Viszont kicsit meg vagyok lőve, hogy hol találom a hivatalos tenyésztőket? Még a terrarisztika boltok honlapján...

A kígyósoknál fétis, hogy háziállatokat akarnak a kígyóiknak adni?

Cukormókust hirdettem kemény 2 napig. 60e ft. Csak olyanok hívtak akik kígyó kajának akarták volna megvenni. A süldő patkány 3-5000/5db ahogy nézem. Nem 60e/db. Alapból ingyen is hirdetnek sok állatot, miért nem azokat akarják elvinni kígyó kajának? Miért akarnak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!