Mi a baja a kaméleonomnak?

válasza:Én értek a kaméleonokhoz.
Az oka lehet az, hogy kamaszodik és ilyenkor nem annyira falánk.
Tálból nem nagyon tudnak inni, minek raksz abba vizet? Ezek szerint csak ezt az egy itatási módszert választottad?
Van neki megfelelő minőségű uvb és vitamin+kalcium por, illetve megfelelő talaj, ahova le tudja majd tenni a tojásokat?

válasza:Sok minden okozhatja, az lenne a legjobb ha megmutatnád egy olyan állatorvoshoz, aki hüllőkre specializálódott. Pesten van ilyen állatorvos.
Ne ide írd ki, hogy találgasson a gyakori népe látatlanban, amikor más baj is lehet. Vidd állatorvoshoz.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, van egy bébi sisakos kaméleonom és teljesen zöld színe van. Nagyon sok helyen láttam nagyobb és színesebb példányokat. Ha nekiáll vedleni ő is színesebb lesz vagy sima zöld marad?
Három nap múlva lesz 1 hete, hogy nálam van, eddig minden teljesen jól ment. Ma reggelre látom, hogy a lámpa feloltás után is ugyanúgy van, jobb esetben az egyik szemét kinyitja, másikat nem. Szemei nem árulkodnak vízhiányról, rendesen permetezek is. Nálam még nem...
Már harmadik napja nem eszik a kaméleonom. Eddig mindog tücsköt kqpott, de adtam neki most kukacot is de azt nem ette meg úgyhogy végül visszatértem a tücsökre, de mostmár nem akarja megenni. Mit csináljak?
Sziasztok! Kaptam egy kis sisakos kaméleont, de nem tudtam a neve kapcsán dönteni. Gondoltam megkérdezek másokat is. Nekem a Leonardo, Alexander, Castiel és Elvis nevek tetszenek. Ti mit gondoltok ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!