Vörösfülű ékszerteknős hibernált vagy halott? Lábai lógnak, nem reagál, feje behúzva szeme szája csukva. Nem büdös.

válasza:Volt vörösfülűm, amikor így viselkedett, beteg volt. A sokáig csukva tartott szem, már ha nem éppen alszik egy jóízűt, betegség jele.
Az enyém régen valami cseppet kapott (nem tudom már pontosan, mert külföldön éltünk, és nem beszéltem jól a nyelvet, a doki olasz volt, de hatott a cucc)
Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék egy teknőst,de mivel panelban élek így nem tudnám a kerti tóba kiengedni ha esetleg nagyobb lesz. És olyan erős nagy teknőst se szeretnék. Ez a 2 faj közül melyik nagyobb? Esetleg melyik az a teknős fajta ami háziállatként is szolgál és kisebb marad?
Tudom, hogy az ékszerteknős két alfaja, de képesek egymással szaporodni? Sehol nem találtam erről információt..
Már elmúlt 30 éves, de úgy nézem megbolondult. Eddig csak telente csinálta pár éve, hogy mindennek neki meg a seggével és mintha nyomni akarna ki valamit, ha berakom a helyére csak ritkán csinálja, meg ha fürdetem akkor is csak elkezdte mostanában pedig eddig nem...
Vannak-e egyértelmű életjelek, amikkel ezt lehet diagnosztizálni?
Szervusztok! Segítséget szeretnék kérni, bízván abban, hogy elkerülhető bármiféle alpári vádaskodás és ítélkezés. A történet röviden annyi, hogy 2001-ben az akkori párom szeretett volna egy teknőst Kapott is a testvéreméktől, kb 5 évesre tippelt példányt, tehát 1996...
Egy 19 éves tekiről van szó, akit heti 1x szoktam etetni kishalakkal, néha teknős granulátummal. Eddig szinte habzsolt, sosem volt gond az étvágyával, 1 hete kapott enni, akkorsem nagyon akart de azért még eszegetett. Most adtam neki ismét, de csak ül a tálkájában a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!