Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » S. O. s csak hozzáértők...

S. O. s csak hozzáértők irjanak! Papíros szép adult görög teknős hímek ára?

Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 15:07
 1/2 Pincsi19 ***** válasza:
én 25.000 Ft-ért vettem törzskönyvvel
2013. jún. 30. 12:39
 2/2 anonim ***** válasza:
szia, épp most néztem egyet 18.000-ért terkóval mindennel együtt. terraplaza honlapra menj rá, jobb felső sarokban van a keresés, ott írj be annyit, hogy görög és az első hirdetés az (de ha nem az első akkor is megtalálod)
2013. jún. 30. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Mit rakjak a görög teknős alá az akváriumba? (föld stb. )

Most erdőből hozunk enki földet, kisütjük és megy alá. Szerti turni. A bajom az vele hogy a vízébe belekerül és csupa sár az egész,a teknős is csupa föld mindig. Mit lehet még alá rakni?

Hol lehet teknőspáncél fényező krémet venni?

Mór teknősöm van és kezd fénytelenné válni. Olvastam erről a krémről viszont sehol nem találom meg, hol lehet venni ilyet. Valaki tudna segíteni?

Ez normális? Többi lent.

Sziasztok! Van két görögteknősöm akik idén(aug.) lesznek 4 évesek. Az egyik hosszúsága (alulról mérve) 10cm a másiké pedig 11cm. Ha felül mérem akkor mind a kettő 12cm-s. Ezek normálisak ilyen korban?? Mindig kapnak enni zöldséget és gyümölcsöt és mindig friss vizük is van...

Görög teknős! (? )

vásárolni szeretnék görög teknőst! de nem tudom pontosan milyen méretűek és légyszíves küldjetek képeket vagy linkeket és írjátok oda hogy milyen idős az a teki a válaszokat előre is köszönöm!!!! :)

Hogy etessem a szárazföldi görögteknősöm? Részletek 

Mivel, hogy kinnt tartom, az etetést úgy oldottam meg, hogy egy csempelapra tettem a kajáját. Tavaly nem volt semmi gond, de idén megjelentek a hangyák. Ahogy kiteszem a kaját max 2 percen belül tele van hangyákkal. A béka megijed tőllük, vagy nem tudom miért, fogja...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!