Ékszerteknős összeszoktatása?

válasza:

válasza:Nem hiszem,hogy menni fog.
Ha a 30 évesek korábban együtt voltak gond nélkül,akkor nekik próbálj külön csinálni még egy askit.
De az is benne van a pakliban, hogy ők is bántani fogják egymást idővel.
Sajnos nem igazán tarthatók együtt fogságban.A természetben nyilván jobban el tudják kerülni egymást, de így akváriumban nem megy annyira, még ha nagy is és van bőven bújóhely.
Ne hagyd őket együtt, mert akár halálos sérülés is lehet belőle.És hát a stressz mindegyiknek rövidíti az életét.
Nem fognak változni amúgy,csak rosszabb lesz.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy 1 éves sárga fülű ékszerteknősöm.Nemrég sajnos meghalt a "párja" azóta alig mozog,és nem eszik.Félek hogy ha folytassa ezt az "életmódot" ő se lesz hosszú életű.mit javasoltok?
Körülbelül egy fél éves ékszerteknősröl lenne szó! Pontosan nem tudom mi baja, elvittem szakorvoshoz de mivel kicsi nem tudja pontosan megmondani hogy a végbél türemkedik ki a kloákából vagy pénisz elő esése van vagy miegymás, a lényeg hogy a farka alatt egy tojás...
1 hete vettem a kisállatkereskedésben :) aztmondták 2 naponta etessem. vasárnap ha evett pár falatot. Azóta nem hajlandó semmit sem enni. Se halat se szárítottat se zöldséget :( aztmondták nem olyan érzékeny a hőmérséklete a vízre mint a kicsiknek. 19-25 fok között...
Nekem sárgafülü ékszerteknősöm van. Az lenne a kérdésem, hogy meddig bírja kaja nélkül. Volt neki sajnos tüdőgyulladása és nem evett 3 hétig. Az orvos azt mondta "tömjük meg,,mert vagy másfél hónapig nem evett. Kapott szurit aztán elkezdett enni. Viszont megmaradt nála...
Az én sárgafülűm jelenleg 10 cm-es és azt hiszem lány.Azért aggódom, mert nem szeretném áthurcolni a második teknősömet az egész városon, de a közeli állatkereskedésben elég kicsi tekik vannak, körülbelül 3 centisek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!