A nyuszimnak elkezdett hullani a szőre,ez betegség?
A nyuszimnak elkezdett hullani a szőre, lehet ez valami betegség jele?
3-4 éve meg van anyuszim (törpe nyulként vettük de ahoz tulnagy szoval igazábol sima nyul) és pár napja vettem észre hogy elkezdett hullani a szőre, és az a kérdésem hogy ez valami betegség?Természetesen tudom hogy a nyulnak minimálissan hullik a szőre de most nagyon hullik(most még csak a fejeháta mögötti rész hullik)

válasza:Szimplán vedlik.
Addig amíg a bőre nem piros, nem sebes vagy esetleg korpás addig minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
28 fokon vannak tartva, 240 literes akvárium, pár vitorlással, lazaccal és pánélosharcsával, semmi nem bántja inkább ő az agresszív, főleg ha a kajáról van szó.
Kettő kutyusunk van,fiú és lány testvérek mind ketten fél évesek,a fiút 1 hónapja kasztrálták és most jelentkeztek nála ezek a furcsa tünetek,a lányon semmi hasonló nem figyelhető meg.
Az utcán találtuk kitéve az esőben kb fél éve, hazahoztuk, féltünk hogy van valami baja, de erős nyuszi volt, és azóta is nagyon mozgékony kis nyuszi, a kertünkben elkerített füves részt is biztosítottunk neki, hogy otthon érezhesse kicsit magát. Persze tudom hogy...
ez valami betegség? Mi okozhat ilyen elváltozást?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!