Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen anyaggal béleljem ki a...

Milyen anyaggal béleljem ki a patkány ketrec egyes részeit?

Figyelt kérdés
A sputnikokba szeretnék valami anyagot, hogy melegítse a patkányaimat. Egy póló is megfelelő lehet? Vagy mik az ajánlatok?

2020. szept. 24. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Tedd a ketrecet a radiátorra.
2020. szept. 24. 23:16
 2/5 A kérdező kommentje:
koszonom szepen ezt a hasznos tanacsot
2020. szept. 25. 00:16
 3/5 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Én mindig zsepit tettem be egészében, szétszedte magának, bevitte, hetente cseréltem neki.
2020. szept. 25. 00:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Bármit raksz be, a patkányok apró darabokra fogják szaggatni. Én eleinte próbálkoztam mindennel, semmi nem vált be. Egyedül a függőágyat nem bántották.

Egyébként nem mond hülyeséget, ha úgy gondolod hogy fáznak, akkor berakhatod a radiátor mellé ha van már fűtés.

Vagy B terv: infralámpa. Csak azt meg ne rakd túl közel.

2020. szept. 25. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a kik-ben szoktam venni polárplédet (pepcoban is van de az kicsit vékonyabb és a finnyás genyók jobban pusztítják), kb 800 forint, egy negyed-fél bőven elég. Az hogy mennyire darálják patkányfüggő, volt aki vigyázott a rongyikra, meg volt aki után úgy nézett ki mintha sörétessel lőttem volna rá.

Meg az is változó mennyire szeretik, volt aki tök jól elrendezte a sputnyikban hogy csak az egyik kijárat legyen szabad és egy kis polár-kuckót csinált magának, de a mosstani meg csak kiszórja aztán alszik a műanyagon.

2020. okt. 2. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Patkány tartása hasonló, mint a hörcsögé?

Hörcsög már sokszor volt és most sehol nem találok a közelben, viszont ilyen díszpatkányt találtam eladót. A tartása hasonló? Esetleg akinek van az írna tapasztalatokat?

Tálaltam egy nagyon kicsi patkányt! szerintem pár napos mit tudnák kezdeni vele?

nagyon gyorsan kellene mert félek hogy meghal nagyon gyenge még...

Egy lány és egy ivartalanított fiú patkányt érdemes együtt tartani?

Az legideálisabb csapat 1 fiú és nèhány làny, viszont úgy érzem hogy kezdőként jó lenne 2, max 3 patkány. Egy fiú patkányt mindenképpen szeretnék, ha lehetne tobbet is, viszont ez ugye nem ajanlott. Ezért gondoltam arra hogy 1 ivartalan fiú és 1 lány. ez így...

Honnan erdemes patkany ketrecet venni?

Illetve valakinek ha van elado, akkor privatban irnek es egyeztethetnenk.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!