Fehér egérnek a terrárium , vagy a ketrec lenne ideálisabb?

válasza:Nem értek hozzá, de nekem elsőre szimpatikusabb a ketrec.
-Könnyebb több szintett kialakitani.
-A ketrecen tudnak mászni.
-Jobban szellőzik.

válasza:Én ketrecben tartottam az egereimet, minden állatnak jobb egy szellőzősebb helyen mint egy levegőtlenben. Csak olyan ketrecet kell választani ami sűrűn van szőve, mert nagyon pici helyen kiférnek.
A sima hörcsögketrec tapasztalataim szerint nem állítja meg őket a vándorlásban.
Köszi a segítséget!
Meggyőztetek :D
Valami tipp , tanács , vagy segítség ezzel kapcsolatban?
Nézem , a ketreceket...
Ami jó ár-érték arányúnak tűnik , annak a rácsok közötti távolsága kereken 1cm. Ez megfelelő?

válasza:Igazából nem egy nehéz, komplex dolog. Bár én majdnem 20 éve tartottam egereket, de ha lesz egy konkrét kérdésed, szívesen segítek ha még emlékszem rá hogy hogy csináltam :D
Velük igazából soha nem volt semmi probléma. Betegségeik sem voltak pedig nem tenyésztett állatokról volt szó, a kisállatbolti kígyóeleséges dobozból mentettem ki őket. Soha nem haraptak meg, elvoltak együtt hárman egy ketrecben. Voltak hörcsögeim is, ők betegségekre is hajlamosak voltak, külön kellett őket tartani mert megölték volna egymást, és haraptak is.
Szóval az egerek csak úgy elvannak. Fontos a rendszeres takarítás, és hogy mindig legyen nekik friss víz és kaja, pár búvóhely a ketrecen belül, plusz egy futókerék hogy kielégíthessék a mozgásigényüket, és kb ennyi. Ha picit minden nap kiveszed őket, akkor remekül kézhez is szoknak, nagyon kedves kisállatok.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Zöldség féle minden mehet nekik? Vagy a K betűs zöldségek felfujják őket? Láttam hogy ilyen férgeket is adnak nekik valami kukacot,azt hittem csak a süniknek adnak olyat🤷♀️🤷♀️🤯 A kisállatkereskedésbe azt mondták van forgács is alá de van valami más anyag is...
Jelenleg egy robovszki törpe hörcsögöm van, de mivel öreg, így nem tudni hány napja van hátra. Ő jelenleg egy 85x36-os helyen lakik, de készülőben van neki egy 95×45-ös hely. Mivel nagyon szeretem az állatokat, így nem tudnék sokáig kis kedvenc nélkük maradni, ha...
Van két dzsungáriai törpehörcsögöm, az idősebbik 2 éves elmúlt, a fiatalabbik pedig most 1 éves. Az idősebbnek ketrece van viszont a fiatalabb jelenleg egy terráriumban él, sok helyen olvastam ezt is, azt is viszont szeretnék kicsit hozzáértőbb véleményt kapni arról...
Sziasztok! Nemsokára készülünk aranyhörcsögöt venni.Minden megvan már csak a ketrec/ terrárium hiányzik és nem tudom ,hogy mekkora lenne neki a jó...ha tudtok küldjetek linket :)
Sziasztok. Szeretnék tartani egy törpehörcsögöt. Annyira édesnek találom, meg korábban is volt egy de akkor nem kutattam eléggé a témában. Milyen "kuckó" lenne nekik ideális? Sima rácsos ketrecet ne mondjatok, mert ketrec ellenes vagyok, több okból is :D. Láttam yt-on...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!