Nyuszi miért eszi a macska kaját?

válasza:Akkor nem probléma ha csipeget belőle?
A víznél gondoltam az lehet a probléma, hogy a macskának tálba van míg a nyuszinak a ketrecre helyezett itató van..lehet azt nem szereti de attól még szokott inni belőle. Még nem találtam más megoldást rá, mert a tálat állandóan ki borítaná.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vettem egy nagyon helyes kis törpenyuszit ,de az helyzet ,hogy nekem már van othon 3 éves macskám és azt szeretném megtudni ,hogy lehetnek e barátok illettve a macska nem e bánthassa a nyuszit???
Nyuszim nagyobb valószínűséggel lehet, de ha lehetne macskám is, akkor melyiket ajánlanátok? Mik az előnyei és a hátrányai a két fajnak? Nyuszikhoz kicsit jobban értek, de azért "macskából" sem vagyok totál lüke. De azt nem tudom, hogy pl. egy szoba (az én szobám) elég...
Tenyleg bele csinal? Nem zavarja h van szele? Es a nyuszi porazt erdemes alkalmazni? Vagy azer nem fut el mint egy macska?
Lesz egy nyuszim, az biztos, és megtetszett egy nagyon cuki cica egy hirdetésben, de már 4 hónapos (a cica). Össze tudnám őket úgy szoktatni, hogy barátok legyenek? Nem nagy gond, hogy a cica viszonylag öreg? Mindenképp a nyuszi lesz az első.
Oké, azt látom én is, hogy hosszú a füle, de végül is nagyjából ugyanolyan emlősállat. De akkor miért van az, hogy amíg a macska szabadon mászkálhat lakásban, sőt legtöbbször a kertben is, addig a nyuszit ketrecben tartják? Nem annyira tanítható? Vagy mi a különbség?
Van egy macskám,de szeretnék egy nyuszit is.Szerintetek a cica-nyuszi párost el is felejthetem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!