Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Akik tengerimalacot tenyészten...

Turbodinamit kérdése:

Akik tengerimalacot tenyésztenek, vagy olyanok, akiknek sok tengerimalacuk van, mit használtok külső élősködők ellen?

Figyelt kérdés
Jó lenne, ha minden ellen hatna, de főleg atkák ellen, amelyek vakarózást, kopaszodást és rühösséget is okoznak.

aug. 5. 17:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Milyen szert vegyek külső élősködők ellen tengerimalacnak?

Nem tudom,hogy va-e rajta valami,de szokott vakarózni. Üzletben milyen szert vegyek,ami kiöli az élősködőket,ha van rajta? A legjobb a bőrre kenős lenne. Mennyibe kerül?

FONTOS! Az ablakom párkányán találtam egy denevért. Még él, nagyon szaporán veszi a levegőt, a hasán fekszik, nem látszik rajta külső sérülés. Mit tegyek vele?

Az állatorvoson kívül, mit lehet vele tenni, vagy mi baja lehet??? Segítsetek nem akarom, hogy elpusztuljon!!!!!!!

Van valami külső tünete az aranyhörcsögnél ha beteg?

Tegnap míg az Egyetemen voltam a hörcsögömnek leesett az itatója és úgy tűnik megrágta a tapadókorong szélét. Pár mm hiányzik belőle.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!