Ivartalanított 2 évs hím vadászgörényem mellé lessz pajtinak 8 hetes kölyök a jövő héten. Valami tipp az összeszoktatáshoz?
Én az elején még azt javaslom, hogy külön ketrecben lakjanak, de a játékidő alkalmával mindig együtt legyenek kint. Ilyenkor figyeld hogy viselkedik a nagy a kicsivel, ha nagyon agresszív vele akkor ne hagy neki. Ahogy kezdenek összeszokni egyre többet rakd őket egymáshoz a ketrecbe, hogy együtt aludjanak, de ilyenkor is figyeld még az első napokban, nehogy a nagy bántsa a kicsit területféltés miatt.
Milyen nemű lesz a kölyök?
Akkor nem kell félteni majd a kicsit, a fiúk szívósabbak szoktak lenni mint a lányok, ha egy nagyobbal kell összeszoktatni őket :)
De a külön ketrec mindenképp kelleni fog már csak azért is mert ha a kisfiú ivarérett lesz később akkor állandóan piszkálni fogja a nagyot, és amíg nincs ivartalanítva addig külön kell zárni. Nekem is két fiú görim van, 1 év korkülönbséggel, csak én 11 hetesen hoztam el a kisebbet... hát ő rendesen lerendezte akkoriban a nagy görit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!