Meg lehet szelidíteni egy nyuszit?
Z van, amikor valaki azért választ egy állatot, mert cuki. Ja, hogy van önálló akarata...francba, így már nem is jó.
Kérdező, te olyanért büntetted, amiről nem tehet. A hormonjai dolgoznak, nem ő lett rossz. Persze, hogy emiatt fél, mert nem érti. Ez olyan, mintha megvernének, mert a menstruáció miatt ingerlékeny vagy. Ugye, hogy nem értenéd, hogy miért kaptad?
A másik válaszolónak meg el kellene fogadni, hogy nem minden nyuszi szeret ölben lenni, ahogy nem minden ember szereti a spenótot se. Ha fölöslegesen stresszeled az emelgetéssel, persze, hogy félni fog tőled. Ez az oka a rosszviszonynak, nem pedig az elválasztás.
Nézzetek utána a nyulak viselkedésének, mert úgy tűnik, hogy a cukiságon nem jutottatok túl.
Mielőtt jönne a lehurrogás, az én nyuszim is utál kézben lenni, és agresszív volt ivarosan. Meg lett műtve, én meg nem stresszelem emelgetéssel, és a családnak is kikötöttem. Anyum nyuszija igazi ölbenyuszi, többet van kézben, mint földön, emiattaz enyém most rossznak lett titulálva, pedig nem az, csak más. Gyakran mellém fekszik, élvezi a simogatást, osztogatja a puszikat, de minden lába legyen a földön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!