Hogyan tudnám a 6 hetes kisnyuszit cumisuveghez szoktatni?
Figyelt kérdés
Az anyanyul beteg volt mielőtt a kicsik megszülettek volna és három elmlője ,,használhatatlan" lett. A kicsik 10en voltak így nem kaptak elég tejet. A leggyengébbek meghaltak így már csak 7en vannak. Az állatorvos javasolta hogy próbáljam meg cumisuvegbol vagy fecskendobol etetni de nem akarja bevenni a szájába. Mit tehetnék?2015. ápr. 1. 11:13
1/2 anonim 

válasza:

válasza:6 hetesen már önállóan kell ennie, a cumisüveg meg túl nagy neki. Fecskendő kell, és a metszőfoga mögötti résnél tudod beadni a szájába.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm kipróbálom.
2015. ápr. 1. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan engedjem ki a kisnyuszit először?
Nem fog elbujni a szekrény vagy ágy alá? Az egész szoba legyen a játszótere, vagy pl. csak a szőnyegen maradjon?
Egy kisnyuszit akit az anyja eldobott mivel kell etetni?
Anya nyuszim szült 1 db kisnyuszit,de nem gondoskodik róla. Kivettem a ketrecből mert ráugrott stb.Milyen tejet kell neki adni vagy mit kell neki egyáltalán adni? KÉRLEK SEGÍTSETEK NAGYON FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!
Tudtok neveket lány nyuszinak?
Kapok egy szürke kisnyuszit és szeretnék neki valami cuki nevet.
A kisnyuszit pontosan mikor kell oltani? MOR meg MYXOMATOZA ellen kell azt tudom, de mit és mikor? Ismétlés?
egyenlore a kicsi 5 hetes :)
4 napja hoztam a kisnyuszit haza,6 hetes, de egyfolytában vizet iszik. Miért?
Talán ott keves folyadékot adtak volna neki? :( kb minden fél-órában iszik :( Vagy a melegtol lehet? a másik a nagy nyuszi alig iszik valamit egész nap, pedig kint van a kifutóban a kicsi meg ha nagyon meleg van be van hozva, csak reggel, és estére megyen ki... :/
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!