Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kedves Mindenki! Szendi, a...

Horváth Henriett Sz kérdése:

Kedves Mindenki! Szendi, a törpe holland nyuszim ivarérett lett. Műtétre "szorul"! Győrben van NYULAKRA SPECIALIZÁLÓDOTT állatorvos?

Figyelt kérdés
Fő tényezők:értsen ahhoz amit csinál! Gázzal és felszívódó cérnával dolgozzon! Előre is köszönöm!

2015. szept. 15. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Általános állatorvos simán megcsinálja, az én harci tücskömnek is úgy visszavarrta a bal hátsó lábát, mint a pinty.
2015. szept. 21. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Mitől lehet ez a nyuszimnál?

A nyuszimnak egyszer nagyon felrakódott a fenekére az ürülék. Azt letisztítottuk de ma megint felrakódott... régebben ilyen nem nagyon volt. És ne azt a bélsarat képzeljétek el. ez kemény és ki is volt fordulva kicsit a végbele. Dokihoz akarjuk vinni csak egyelőre még...

Milyen jó állatorvosokat tudtok ajánlani Budapesten, akik patkányokkal foglalkoznak?

mindenképpen Budapesten kéne, és sajnos az ár is fontos szempont

Kb. Mennyibe kerül egy tengerimalac megvizsgálása? (bővebben lent) SÜRGŐS!

A tengerimalacomat bekene vinnem a dokihoz hogy megnézze vemhes-e!! Nagyon sürgös lenne lecci mondjatok el mennyibe kerul! Csak annyi lenne hogy megnezze a hasat.. (Nem ultrahangal) mert ha nem terhes akk valoszinu vlmi baja van szoval lecci mondjatok el kb.-re... Elore is nagyon szepen koszonom...

Egy beteg tengerimalac, és orvos aki egy ideig nem rendel. Kérhetnék választ, mit kéne tennem?

Van egy malacom, aki 3 és fél hónapos. Minden rendben volt vele, egyszer volt ekcémája, nem vettük észre, hogy azzal hoztuk el egy igen megbízható helyről. Kilett kezelve, eddig nem láttuk újra. Most a napokban fáradtabb lett, mint kezdő nem tűnt fel nekem, ugye ilyen...

Mit csináljak a púpal a hörcsögöm orrán? Vigyem orvoshoz?

Ma vettem észre egy nagy púpot a törpe hörcsögöm orrán nagy piros valami és nem tudom mi ez ha valaki tudja ,hogy mit csináljak meghogy vigyem-e állat orrvoshoz és megírja azt megköszöném. (-;

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!