Kedves Mindenki! Szendi, a törpe holland nyuszim ivarérett lett. Műtétre "szorul"! Győrben van NYULAKRA SPECIALIZÁLÓDOTT állatorvos?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A nyuszimnak egyszer nagyon felrakódott a fenekére az ürülék. Azt letisztítottuk de ma megint felrakódott... régebben ilyen nem nagyon volt. És ne azt a bélsarat képzeljétek el. ez kemény és ki is volt fordulva kicsit a végbele. Dokihoz akarjuk vinni csak egyelőre még...
mindenképpen Budapesten kéne, és sajnos az ár is fontos szempont
A tengerimalacomat bekene vinnem a dokihoz hogy megnézze vemhes-e!! Nagyon sürgös lenne lecci mondjatok el mennyibe kerul! Csak annyi lenne hogy megnezze a hasat.. (Nem ultrahangal) mert ha nem terhes akk valoszinu vlmi baja van szoval lecci mondjatok el kb.-re... Elore is nagyon szepen koszonom...
Van egy malacom, aki 3 és fél hónapos. Minden rendben volt vele, egyszer volt ekcémája, nem vettük észre, hogy azzal hoztuk el egy igen megbízható helyről. Kilett kezelve, eddig nem láttuk újra. Most a napokban fáradtabb lett, mint kezdő nem tűnt fel nekem, ugye ilyen...
Ma vettem észre egy nagy púpot a törpe hörcsögöm orrán nagy piros valami és nem tudom mi ez ha valaki tudja ,hogy mit csináljak meghogy vigyem-e állat orrvoshoz és megírja azt megköszöném. (-;
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!