A degumnak nagyon melege van! Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Már elsötétítettem, fürdőhomokját is beraktam! Nem tudom hogy a ventilátor jó-e neki!? Valaki gyorsan......köszönöm előre! :)2016. jún. 26. 12:55
1/7 anonim válasza:
Közvetlenül nem jó neki a ventilláto, de ha egy ventillátoros szobában van, az jó lesz, csak ne kapjon nagy huzatot, mert megfázik és meghal.
2/7 anonim válasza:
Jégakkit tekerj törölközőbe, és tedd a ketrec tetejére. A hideg levegő lefelé száll, valamint így nem csöpög majd a víz. A ventilátort felejtsd el, úgy megfázik.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. jún. 26. 15:23
5/7 A kérdező kommentje:
32 fok volt!
2016. jún. 30. 10:14
6/7 anonim válasza:
Sajnos 30 fok felett egy pillanat alatt kialakul a hőguta, úgyhogy nagyon-nagyon hűteni kéne.
Lehetőségek:
- gránitlap a felső szintekre
- alumínium hűtőpolc (facebookon kapható egy állatfelszereléses oldalon - Csinborák állatfelszerelés és ajándék)
- hideg homok
- jégakkuk törölközőbe csavarva a ketrec tetejére és 6 óránként cserélgetve
- kerámia cső behűtve
- hideg kövek...
Persze a legjobb a klíma lenne, mert az 27 fokon képes tartani a lakást, amit még elviselnek, de ennyi. Esetleg még mennyezeti ventilátor vagy léghűtő.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sikerült beszerelni egy mini klímát a szobába ami akkor kapcsol csak be ha a szoba eléri 30 fokot. Mikor pedig látom hogy melege van 30 fok alatt akkor bemegy neki a hideg homok, kavics vagy jégaku a ketrec tetejére! Végső esetben kapcsolom a klímát be! :)
2016. júl. 5. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!