Tüsszög a sünim. Mitől van?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A sünim nem eszi meg a kukacokat, mert fél tőlük.Szó szerint retteg toluk. A gyumolcsoket se eszi meg, mar mindent probaltam. Fott csirkemellet, csirkemajat, es minosegi tapokat kap. Jo ez az etrend neki? Iszonyat valogatos. :(
Ebben a hónapban már 2x hibernált és mi nagyon féltjük. Mivel tudnánk 23 és/vagy melegebb hőmérsékleten tartani a ketrecet?
A szeme nem váladékozik és nem is kedvtelen, úgyhogy szerintem nem fázott meg.
Pénteken lesz egy hete, hogy nálunk van. Nyúlketrecet kapott, 100*50cm-eset. Van bent neki egy wcpapír guriga, egy gurigatós csengettyűs fajáték gömb és henger formátumú is. Tehát próbálunk neki megfelelő játékokat adni, hogy ne kelljen unatkoznia éjjelente. Mindenhol...
Ma hoztunk el egy hat hetes süni kislányt. Ketrecet vettem neki, mert az volt a legnagyobb, majdnem egy négyzetmétere van mozogni. Nappal nem volt semmi gond, jól elvolt, de most folyamatosan felmászik az oldalán és nem tud visszamászni és leesik. Puha forgács van...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!