Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Berettyóújfaluban van olyan...

Berettyóújfaluban van olyan rendelő, ahol rágcsálókat ivartalanítanak, és lehetőleg gázzal altatnak? (Nem horror áron)

Figyelt kérdés
Ha igen, mi a rendelő neve, hol van, és körülbelül mennyi az ivartalanítás ára?

2018. aug. 7. 01:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Kőbányán hol van a legjobb állatorvosi rendelő? (Törpenyusziról van szó. )

Pár hete költöztünk ide és az interneten keresgélek, de remélem valaki tapasztalattal is tud segíteni. A legtöbb rendelő nem túl bizalomgerjesztő képek alapján. Karom+fogvágás miatt keresgélek.

SOS FONTOS! Sürgős! Segítenének?

Légyszi, tudtok mondani nekem állatorvosi rendelőket a király utca vagy a Blaha Lujza tér környékén? Kishörcsögökről van szó, 3 hetesek négyen vannak, el kellett őket választani az anyjuktól, mert már ölte őket, szóval tudtok segíteni hogy mit kéne nekik adni mert a...

A hungarovet rendelőnek hol találok árlistáját?

Állítólag jó hely, de nem találok árlistát a honlapon, ami igen kusza is, egy normális rendelőnek van árlistája, ezeknek nincs, valaki járt már annyit hogy írjon egyet vagy ott lehet kapni??

Törpenyuszimnak könnyezik a szeme, állatorvoshoz akarom vinni a héten, de nem tudom hogy zajlik a kezelés. Mire és mennyi körül számítsak az...

Debreceni vagyok, belváros közelben, a Hatvan utcai vagy a Jupet állatorvis rendelő van a legközelebb hozzánk, ha esetleg arról van e vélemény azt megköszönném. A nyuszinak egyébként ezen felül semmi baja, eszik mozog rendesen, ugyan úgy aktív, a szeme sem ragad össze...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!