| Kategória: Állatok » Kutyák
A kérdés |
| Normális, hogy a kutyám rátámad a saját lábára?
Ha kap valami nagyobb jutalmat (csont, vagy valami sokáig rágható dolog), akkor elkezdni azt játszani, mintha a saját hátsó lába el akarná venni tőle, erre ő rámorog, ráugat, és utána kapkod. Ez normális? Vagy valami probléma áll mögötte? Köszi a segítséget előre is!
|
|
A válaszok |
|
Egyaltalan nem normalis durva mentalis problemara utL.
A válasz 93%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 1/5 | szept. 3. 14:30 | Privát üzenet
| Hasznos számodra ez a válasz? | |
|
|
|
|
Szerintem sem normalis. Az elozo valaszoloval ertek egyet, sztem is valamilyen mentalis problema allhat emogott.
Mennyi idos a kutya? Mindig ilyen volt? Egyebkent nincs problema vele?
A válasz 81%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 2/5 | szept. 3. 14:34 | Privát üzenet
|
|
|
Van egy ilyen lelki betegsége a kutyáknak, ami miatt saját testrészeiket támadják meg. Szerintem ez lehet a háttérben, ha bizrosra akarok menni jó lenne tudni mikor lett elválasztva az anyjától?
A válasz 67%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 3/5 | szept. 3. 15:38 | Privát üzenet
|
|
|
A kérdező kommentje:
Fiatal, 4 éves. Egyébként teljesen normális, kiveheted a szájából a kaját, emberre nem támad, annyi, hogy a korához képest szerintem túlzottan szeleburdi, de ez úgy gondolom, ez a neveléséből is adódik, csak az alapokra neveltük, annál jobban nem. Úgy tudom 8 hetesen választották el.
|
|
|
|
4. Ezesetben nem az amire gondoltam :/ Akkor szokott föllépni hasonló viselkedési probléma, amikor kiskutya korában túl hamar lett elválasztva. De nyolc hetes az rendben van.
A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 5/5 | szept. 5. 11:17 | Privát üzenet
|
|
|
|