A kutyámnak mi lehet a baj?
Ma reggel 7 óra körűl elvittem sétálni a kistestű kutyámat,és már éppen jöttünk haza,és egyszercsak alig állt a lábán
. Reszketett, de utána elmúlt. Már 4 óra van és nemtudom hogy mi lehetett a baja
. Azon gondolgozom hogy nem lehet hogy a hó miatt van-e??

válasza:Ha nem csak szimplán fázik, tehát bent is reszket a melegben, akkor meg kéne mutatni orvosnak.
Ha elmúlt, miután felmelegedett, és már jól van, akkor csak nagyon fázott.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kutyám sántít. De rálép a fájós lábára. Futni is fut, olyankor nem sántít. Elvittuk ma reggel orvoshoz, de ahova vittük nincs röntgen, de az orvos azt mondta 99% hogy törés. így el visszük egy másik orvoshoz. De csak d.u lesz nyitva. Addig aggódunk. Egyébként, nincs...
Muszáj kennelben tartanom, mert szökik... Mindig talál magának utat, eleinte hosszú futólánccal próbálkoztam, nem egyszer sikerült neki onnan is elszökni. Majd egyik alkalommal elütötte egy autó.. Miután felépült kapott egy kennelt. Egyszerűen csak az a biztos...
Kedden tudom csak elvinni korhazba, de addig nem tudom mit kezdjek vele? Van a mancsan a két labujja között seb, vagy nem is tudom mi az, nagyon piros, sebes és mindig nyalja, gondolom, hogy gyógyítsa magának! Tehetek ra neki tetrant, vagy betadin kenőcsöt? Ha mégis ,...
Biztosan én vagyok beteges, nem tudom, de nagyon odafigyelek hogy mit eszik a kutyám. Extra minôségű tápokat kap (petchef,platinum). Jutalomfalatnak virslit (93% hústartalom). Ezen felül amit kap, kutyakeksz (flash kutyapékségből, szintén jó minőség), zöldségeket és...
Csak holnap tudom orvoshoz vinni, mert a párom dolgozik nekem nincs jogsim. Na szoval tegnap keso este eszrevettem, hogy ul, bamul maga ele, nem reagal hivo szora, de vizet iszik, es evett is, viszont nem jo az etvagya. Nagytestu kutyus, betakartam a kutyahazban es nem...
Aki ugyanígy van privátban írjon
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!