Milyen élősködő lehet a kutyában?
Ilyen bogarakat találtuk a kutyaszőrében és nem tudom azonosítani. Valaki segítene?

válasza:Hát ez nem tudom mi, de a bolha nagyon nem így néz ki...
Vidd orvoshoz!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tavaly Advantixot kapott, de most néztem szinte ugyanolyan árban van a 2, a Forestonak mégis tovább tart a védelme. Tapasztalatokat várnék :)
Kiltix nyakörvet hord kullancs és bolha ellen, fél évente cserélem. Szúnyog szezonban kap Milprazon tablettát. Ha nincs szúnyog és esedékes a féreghajtás, akkor Drontalt kap. Kellene még valami? Vagy ez így rendben van?
Azért kérdezem, mert láttam olyan külföldi oldalakat, fórumokat, hogy káros. Én semmi bajt nem vettem észre eddig. Soha nem volt a kutyámban élősködő, sem kullancs. Ti mit használtok? Remélem nem káros?
Tapasztalt már valaki olyan bőrelváltozást kutyája bőrén ami intenziv viszketéssel , pörk képződéssel , és a bőr helyenként kisebb foltokban történő sötétebb elszineződésével jár ? A mi kutyánkon ezek a tünetek jelentkeztek durván egy hónapja ( akkor próbálkoztunk...
Szisztok. Sajnos idén borzasztó bolhás lett a kutyánk. Minden évben amikor jó idő lesz, megjelennek a bolhák, de szoktunk rá bolha és kullancsriasztó cseppet használni, + bolhaírtó samponnal fürdetjük. El is szokott ettől múlni. Idén is így volt, viszont egy idő után...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!